@up większość ludzi jak czegoś nie chce oglądać to poprostu nie ogląda, ale nie zawsze znajdzie się nadpobudliwy gość który musi dać upust emocjom.
To jest poczekalnie nie hard człowieku,...
To jest poczekalnie nie hard człowieku,...
Znam i kocham tą grę, piwo za samo przypomnienie mi zajebistości tej gry

Pierwsza gra którą kupiłem jako oryginał. Najpierw miałem pirata, przeszedłem, później stwierdziłem, że c🤬jowo być niewdzięcznym za TAKĄ grę i już oryginalną przeszedłem drugi raz.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
O k🤬a aż się łezka w oku zakręciła. Toż to klasyk. Piwo poszło.
A gimbaza niech się nie udziela w tym temacie bo jak ta gra wyszło to wy sraliście jeszcze w pieluchy.
A gimbaza niech się nie udziela w tym temacie bo jak ta gra wyszło to wy sraliście jeszcze w pieluchy.
@up
Zawsze wiedziałem, że w piekle mówią po niemiecku.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zawsze wiedziałem, że w piekle mówią po niemiecku.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Mam to cały czas zainstalowane na kompie i czasami do tego wracam

podpis użytkownika
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Żałośnie zrobiony rts pod względem sterowania ale ta gra miała swój klimat. Fajnie się robiło te swoje lochy.