👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Caloroso napisał/a:
Ile razy w ciągu jednego tygodnia będzie ten materiał?
sadol.pl/uwaga-vt402682.htm
Ta, przypomniało mi się, że było jakąś sekundę po wciśnięciu przycisku żeby dodać temat dlatego zmieniłem od razu.
burkinafaso napisał/a:
Ta, przypomniało mi się, że było jakąś sekundę po wciśnięciu przycisku żeby dodać temat dlatego zmieniłem od razu.
Zauważyłam, że w ostatnim czasie często zdarza Ci się zmienić treść tematu...
Szczególnie, kiedy ten okazuje się dublem

Przynajmniej byś mógł nie kłamać

Beny_Kuleczka napisał/a:
Zauważyłam, że w ostatnim czasie często zdarza Ci się zmienić treść tematu...
Szczególnie, kiedy ten okazuje się dublem![]()
Przynajmniej byś mógł nie kłamać![]()
Tak, nie zaprzeczam, że się zdarzało. Ale teraz nie kłamię, bo po co miałbym to robić?

burkinafaso napisał/a:
Tak, nie zaprzeczam, że się zdarzało. Ale teraz nie kłamię, bo po co miałbym to robić?![]()
Wszystko by było cacy, gdyby nie to, że zmieniałeś treść w momencie, kiedy temat był już zgłoszony. A co za tym idzie- robiłeś wariatów z użyszkodników, którzy pomagają wyłapywać duble

Beny_Kuleczka napisał/a:
Wszystko by było cacy, gdyby nie to, że zmieniałeś treść w momencie, kiedy temat był już zgłoszony. A co za tym idzie- robiłeś wariatów z użyszkodników, którzy pomagają wyłapywać duble![]()
Może dlatego, że akurat w tym czasie w którym zostało to zgłoszone jak kończyłem właśnie zmieniać ten temat..? I nie miałem zamiaru z nikogo robić wariata, jakby trzeba było to bym potwierdził, że w czasie gdy ktoś to zgłaszał było to co zgłaszał. Z resztą nie ważne więcej po prostu nie będę tak zmieniał i zawsze będę zostawiał to co wstawiłem na początku.

Zajebiste są duże dupy, ale od razu widać, że ta laska ma implanty w pośladach. Dobranoc
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie