Ale sralnia i ciało prima sort.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Sralnię to ty masz we łbie pajacu. Ta część ciała u kobiety nazywa się: pupa, dupka, dupeczka, tyłek, tyłeczek etc. Kultury trochę, k🤬a. Dziwić się potem że 99% nie r🤬a...
@up o patrz jaki baboniewolnik p🤬lony się odezwał. idź lizać sralnię swojej grażynie a nie bedziesz tu o kulturze pouczać psie j🤬y.
podpis użytkownika

@Mom and Death
Niestety mam przykrą wiadomość dla ciebie - jesteś zwyczajnym chamem i idiotą. Ktoś zwrócił uwagę jak się poprawnie wyrażać a ty wylatujesz ze swoim kompleksem niewolnictwa wobec kobiet i wyzywasz osobę, która zwraca uwagę kolejnemu idiocie jak poprawnie określać części ciała u pięknej kobiety. liczyłeś, że takim prymitywnym komentem zwrócisz na siebie uwagę co jest jeszcze bardziej przykre. Zostałeś pewnie skrzywdzony w dzieciństwie i teraz leczysz swój zepsuty świat na różnych forach. Powodzenia .
Niestety mam przykrą wiadomość dla ciebie - jesteś zwyczajnym chamem i idiotą. Ktoś zwrócił uwagę jak się poprawnie wyrażać a ty wylatujesz ze swoim kompleksem niewolnictwa wobec kobiet i wyzywasz osobę, która zwraca uwagę kolejnemu idiocie jak poprawnie określać części ciała u pięknej kobiety. liczyłeś, że takim prymitywnym komentem zwrócisz na siebie uwagę co jest jeszcze bardziej przykre. Zostałeś pewnie skrzywdzony w dzieciństwie i teraz leczysz swój zepsuty świat na różnych forach. Powodzenia .
prostowanie "brzydkiego" słownictwa na sadisticu.... k🤬a, tej strony już nie ma...

Co to za zj🤬a moda z nazywaniem ładnej dupeczki sralnią? Widać gimbazą się nie bywa, gimbazą się jest.
panar3 napisał/a:
Sralnię to ty masz we łbie pajacu. Ta część ciała u kobiety nazywa się: pupa, dupka, dupeczka, tyłek, tyłeczek etc. Kultury trochę, k🤬a. Dziwić się potem że 99% nie r🤬a...
A ja r🤬am. Zaskoczę Cię - w swoje urodziny biorę ślub, więc o moje dupczenie to Ty się nie martw

podpis użytkownika

radek225 napisał/a:
A ja r🤬am. Zaskoczę Cię - w swoje urodziny biorę ślub, więc o moje dupczenie to Ty się nie martw .
Nie chcę Cię martwić, ale statystycznie po ślubie jest go mniej

bakus1233 napisał/a:
radek225 napisał/a:A ja r🤬am. Zaskoczę Cię - w swoje urodziny biorę ślub, więc o moje dupczenie to Ty się nie martw .
Nie chcę Cię martwić, ale statystycznie po ślubie jest go mniej
^ Koledze chodziło o śluby zakonne.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Gdzie tam jest jakieś drzewo?
Aaaa, faktycznie, jest, za czwartym razem wypatrzyłem

Aaaa, faktycznie, jest, za czwartym razem wypatrzyłem

emperorzbigniew napisał/a:
^ Koledze chodziło o śluby zakonne.
Oczywiście, Twojego ministrancie z proboszczem

podpis użytkownika
Mom and Death, J🤬y to ty byłeś , jesteś lub będziesz skoro masz takie myśli we łbie, zoofilu pustogłowy. Widać od razu że ci się marzy cicha noc pod celą 3+1. Czytaj posty, żryj kebaba i mordę trzymaj na wodzy jak nawet nie starasz się zrozumieć o co chodzi tylko chlapiesz ryjem jak tłuk jakiś. Szkoda mi cię pouczać, całe szczęście ktoś już to zrobił i dzięki mu za to.