👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale tam syf mają w tym Düsseldorfie ,już nawet gówno wstało z kibla i łazi po ulicy.
Nikt bardziej się nie przyłożył do obecnego stanu rzeczy niż Adolf, ciekawe tylko czy wiedział do czego to doprowadzi
0dbytBiskupa napisał/a:
straszą nas urojonym lewactwem, dżenderem, pedalstwem, najazdem czarnych, mąką z robali, Unią Europejską, światem bez samochodów i oczywiście Żydami
Ufff, kamień z serca. Dobrze, że to się nie dzieje naprawdę.
IWNOA napisał/a:
Tak. Mówi że idzie do Poloski po 500+
Oho, mamy i jebniętą p🤬dę na sadolu. Albo pedała, co na jedno wychodzi.
żmij napisał/a:
Co on tam szwargocze?
Mamy kogoś, kto szprecha po nazistowsku?
Kod:
Düsseldorf... geil... richtig schön hier, hier es es gut Leben, das is mein Deutschland ... verbleiber einmachen ... lauft.
Dusseldorf... spoko... tu jest naprawdę fajnie, dobrze się tu żyje, to są moje Niemcy ... załóż to ... uciekaj.
Kolega przetłumaczył.
Widać że niemieckie dziewki chętne.slinka jej pociekła na na pęto kaszanki. I o to chodziło Merkel mają się z nimi parzyć jak kiedyś z ssmanami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie