podpis użytkownika
czarna fortunaObawiam się, że adolf wcielił by ich do armii i wysłał do pacyfikacji Polski ... scenariusz wcale nie taki niemożliwy w przyszłości
Tak, wymyślaj sobie fantastyczne scenariusze o najazdach Ruskich i Niemców, a tymczasem mamy realny najazd lewackiego zj🤬ia umysłowego, który serwuje nam takie obrazki.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Mamy kogoś, kto szprecha po nazistowsku?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Co on tam szwargocze?
Mamy kogoś, kto szprecha po nazistowsku?
Tak. Mówi że idzie do Poloski po 500+
Tak, wymyślaj sobie fantastyczne scenariusze o najazdach Ruskich i Niemców, a tymczasem mamy realny najazd lewackiego zj🤬ia umysłowego, który serwuje nam takie obrazki.
Z lewackimi sp🤬leniem sobie poradzimy bez waszej kacapskiej pomocy, a jeden ze scenariuszy który nieudolnie wysmiewasz właśnie ma miejsce na Ukrainie, więc szukaj naiwnych gdzie indziej onuco
podpis użytkownika
czarna fortuna
podpis użytkownika
taka sprawaZ lewackimi sp🤬leniem sobie poradzimy bez waszej kacapskiej pomocy, a jeden ze scenariuszy który nieudolnie wysmiewasz właśnie ma miejsce na Ukrainie, więc szukaj naiwnych gdzie indziej onuco
A co mnie obchodzi Ukraina? Jestem Polakiem. Ty masz problem z Ruskami, może trzeba było myśleć zanim się zagłosowało na tego k🤬ia Zelenskiego.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.A co mnie obchodzi Ukraina? Jestem Polakiem. Ty masz problem z Ruskami, może trzeba było myśleć zanim się zagłosowało na tego k🤬ia Zelenskiego.
Heh to jednak znamienne, że ruski troll podający się za Polaka,, tuż po rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego, dokładnie w rocznicę rzeźni na warszawskiej Woli, gdzie niemieckie k🤬y wymordowały dziesiątki tysięcy cywilów a ruskie k🤬y spokojnie się temu przyglądały tylko po to żeby przez następne dziesięciolecia wymordować nas jeszcze więcej. I w takim momencie próbuje nam wmówić że najazdy ruskich i szwabów na Polskę to "fantastyczne scenariusze"....ok udałeś nam się towarzyszy onucew, bratnia miłość ruskio-niemiecka nie rdzewieje widzę

Łap, ktoś co zrobił fotkę na chacie

podpis użytkownika
czarna fortuna