Żartowniś-śmieszek w dupę j🤬y...Jak się ma rybę plus 50 kg na wędce to wszystkie zmysły działają na full.Takiej okazji towarzyszą wszelkie emocje.Nie ma przebacz,każdy będzie chciał ją wyłowić

Gdyby nie szczery śmiech, to bym powiedział, że fake, bo w trakcie brania to plecionka się napina i ciągnie szczytówkę w dół, w sytuacji na filmiku plecionka była luźna. Pewnie początkujący wędkarz.
@up: Jesteś chyba zajebistą atencjuszką, bo pod każdym możliwym tematem widzę Twoje wypociny, pisane byle pisać. Weź się za coś pożytecznego...
To ja rozumiem, woda, piwko i kumple, dla których wrzucenie do wody nie jest szczytem humoru i żartu

Trochę gejowskie, ale trzeba przyznać śmieszne
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."

@up: Gdybyście nie byli tak ograniczeni umysłowo, to może przyszłoby Wam do głowy, że nabijam 50 postów aby mieć dostęp do sb.
@up gdybyś nie była tak ograniczona umysłowo, to może przyszłoby ci do głowy, że nie wszyscy tu siedzą dla "sb".

HiHtitmamnan, zdaję sobie z tego sprawę. Dlatego nie przyp🤬alam się do tego, co kto na sadolu robi i w jaki sposób.
@olivia
Nie widzę nigdzie zdjęcia Twoich cycków.
Musisz nabić posta w tym temacie:
sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-zdjecia-i-dyskusje-vt26918,1290.htmcomments
Nie widzę nigdzie zdjęcia Twoich cycków.
Musisz nabić posta w tym temacie:
sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-zdjecia-i-dyskusje-vt26918,1290.htmcomments