👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żeby ta jego mamucha to była na prawdę.. mamucha, a nie wieloryb to i ja bym sobie z taką poudawał a tu lipa :/

Paru życzliwych już zrobiło własny dubbing do tego, bardziej upiorne niż oryginał

Stanley Thornton to 29 latek z Kalifornii, który w domowym zaciszu staje się niemowlakiem. Ma bawialnię, śpi w ogromnym łóżeczku, ssie smoczka, nosi pieluchy, mama karmi go, pije z butelki itd...
Lekarze twierdzą, że jest to zaburzenie-infantylizm, jednak on sam uważa, że jest to jego sposób na życie. Po ciężkim dniu pracy właśnie tak odpoczywa i trwa to od 14 roku życia.
Lekarze twierdzą, że jest to zaburzenie-infantylizm, jednak on sam uważa, że jest to jego sposób na życie. Po ciężkim dniu pracy właśnie tak odpoczywa i trwa to od 14 roku życia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie