👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DMN go zjechał jakby okres miał :/ Się chłopak pomylił a się go czepiasz, weź policz do dziesięciu i przemilcz

Widze ze wiekszosc nie zalapala o co chodzi w paskach Polandball, mimo chyba 5 linkow na knowyourmeme.. Coraz gorzej z wami ludzie
A ten wasz napompowany partiotyzm jest sztuczny jak wary Andzeliny

Ty od reklamy lodow w zimie, MaxiKing ? Buraczq, ze tak powiem delikatnie, wszak inne slowa mi na usta sie cisna... Gdzie Twoja tozsamosc narodowa ? Sprzedana za pare funtow ? I to bez urazy dla tych co za granica pracuja, jednak pamietaja gdzie ich kolebka. Pluje na Ciebie, wstydz sie czlowieku...

Troche się ktoś z kolorami jebnoł ,ale przezyć sie da,smutne jest tylko to ,że polacy sobie z własnego kraju robią jaja oO
Dystansu trochę,do tego chyba trzeba nabrać oO
I skad my mamy gaz i rope ?
Dystansu trochę,do tego chyba trzeba nabrać oO
I skad my mamy gaz i rope ?
Kolejność kolorów jest ważna.
A jakby Polaków narysowali jako murzynów to też byście nic nie mówili, bo to tylko kolory?
A jakby Polaków narysowali jako murzynów to też byście nic nie mówili, bo to tylko kolory?

tiger_kj napisał/a:
Synek! Synek!
I am
You are
He/She/It is
I Ty w Angli mieszkasz?
Me needz a gun

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie