👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oryginalnie zamieściłem tutaj: wykop.pl/link/291527/nadszedl-czas-zadzialaccomment-1985838
misiekman, zauważyłem, że na większości komiksów jest do góry nogami więc tak zrobiłem. Wolałem zrobić normalnie, ale uznałem że lepiej trzymać się konwencji. Ale jak to jakiś problem, mogę odwrócić
No chyba że to nie ta flaga jest problemem.
[EDIT]
Zapomniałbym zaznaczyć - to nie ja tu wrzuciłem z jakiegoś alternatywnego konta, tylko zauważyłem w znalezisku wykop.pl/link/291850/komiks-jak-to-polska-miala-zloza-gazu-i-ropy że pojawiło się na sadisticu i mnie zaciekawiło, jaka jest wasza opinia.
misiekman, zauważyłem, że na większości komiksów jest do góry nogami więc tak zrobiłem. Wolałem zrobić normalnie, ale uznałem że lepiej trzymać się konwencji. Ale jak to jakiś problem, mogę odwrócić

[EDIT]
Zapomniałbym zaznaczyć - to nie ja tu wrzuciłem z jakiegoś alternatywnego konta, tylko zauważyłem w znalezisku wykop.pl/link/291850/komiks-jak-to-polska-miala-zloza-gazu-i-ropy że pojawiło się na sadisticu i mnie zaciekawiło, jaka jest wasza opinia.

Wzorowałem się na tych:
knowyourmeme.com/memes/polandball
Na większości jest do góry nogami. Dajcie mi z tym spokój do cholery -.-
knowyourmeme.com/memes/polandball
Na większości jest do góry nogami. Dajcie mi z tym spokój do cholery -.-

Tak między nami to mieszkam w Anglii. Szanuję Polskę, ale takich pseudo-patriotów dla których ważniejsza jest kolejność kolorów na fladze niż np treść konstytucji.
Ale dobra, jak chcecie to zrobię wersję z poprawionymi kolorami, jeśli to zmaże moje grzechy przeciwko Polsce -.-
Ale dobra, jak chcecie to zrobię wersję z poprawionymi kolorami, jeśli to zmaże moje grzechy przeciwko Polsce -.-

Cytat:
I is rich
Synek! Synek!
I am
You are
He/She/It is
I Ty w Angli mieszkasz?

Heh... Masz:
yfrog.com/iypolandballp
Jakiś moderator mógłby zmienić linka w pierwszym poście.
[EDIT]
Nie wiesz co to lolspeek? I Can Has Cheezburger nie kojarzysz?
yfrog.com/iypolandballp
Jakiś moderator mógłby zmienić linka w pierwszym poście.
[EDIT]
Cytat:
I Ty w Angli mieszkasz?
Nie wiesz co to lolspeek? I Can Has Cheezburger nie kojarzysz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie