chinskie BHP- druciane zwoje przymocowane na plaster i kierownik plaster

podpis użytkownika
forza nostra legge
Tego panie nie trzeba mocować.
To jest za ciężkie żeby tak samo się przesunęło
To jest za ciężkie żeby tak samo się przesunęło

Kierowca "dużego" to jełop do kwadratu, tutaj nie ma co dyskutować, ale jak można jeździć takim trzykołowym c🤬jstwem? Kwadratowe gówno z kółkami od wózka sklepowego, bez szyb i lusterek, z silnikiem od kosiarki i oczywiście obładowane jakimś dziadostwem do granic możliwości. Wiem, że "spełnia swoją funkcję i przewozi towar", ale serio? Chyba są jakieś granice przyzwoitości
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Kierowca "dużego" to jełop do kwadratu, tutaj nie ma co dyskutować, ale jak można jeździć takim trzykołowym c🤬jstwem? Kwadratowe gówno z kółkami od wózka sklepowego, bez szyb i lusterek, z silnikiem od kosiarki i oczywiście obładowane jakimś dziadostwem do granic możliwości. Wiem, że "spełnia swoją funkcję i przewozi towar", ale serio? Chyba są jakieś granice przyzwoitości
Nie widzisz, że to Pat i Mat z Pepikowa się przeprowadzają? Poza tym żadna ustawa nie reguluje granic przyzwoitości. No i bardzo k🤬a dobrze.
Woziłem takie c🤬jostwo 2 pasy przez środek i nic więcej nie zrobisz, jeszcze dawałem na przód i tył po 2 klocki.