Jaguar, kawał silnego sk🤬iela.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

Ten kot w wodzie wygląda tak jak pływający kajman. Chyba zamienili się rolami
ahhh te pary mieszane. Jaguar to samica która nic innego jak zabrała męża do domu.
@up
Tak.
Tak.
podpis użytkownika
Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
Jestem ciekaw tylko jak ten kotecek go zabił? No bo przecież mózgu mu nie wyjadł, kajmany mają dość grubą skórę na grzbiecie, to nie takie proste ją przegryźć nawet dla jaguara, a w wodzie kajman jednym ruchem ogona by się wyrwał i sp🤬zielił. Fotoszop?
@up
Mam p🤬lca na punkcie kotów i trochę wiem. Tak więc:
Jaguar, mimo że nie największy, jest najsilniejszym ze wszystkich kotowatych. Łapy ma krótkie i silnie umięśnione, co zapewnia mu większe p🤬lnięcie niż ma taki lew czy tygrys. Oprócz tego, jaguar ma najsilniejsze szczęki ze wszystkich wielkich kotów. Niewielki rozmiar daje mu też niepowtarzalną zwinność. Ogólnie jaguar to kocia maszyna do zabijania.
Jak up🤬li, to tylko raz.
Odpowiadając na twoje pytanie - samym p🤬lnięciem łapy, jaguar znokautowałby takiego kajmana. Ma też na tyle silne szczęki i ostre zęby, że bez problemu przebije się przez skórę gada.
Fazi
Pih
Mam p🤬lca na punkcie kotów i trochę wiem. Tak więc:
Jaguar, mimo że nie największy, jest najsilniejszym ze wszystkich kotowatych. Łapy ma krótkie i silnie umięśnione, co zapewnia mu większe p🤬lnięcie niż ma taki lew czy tygrys. Oprócz tego, jaguar ma najsilniejsze szczęki ze wszystkich wielkich kotów. Niewielki rozmiar daje mu też niepowtarzalną zwinność. Ogólnie jaguar to kocia maszyna do zabijania.

Jak up🤬li, to tylko raz.
Odpowiadając na twoje pytanie - samym p🤬lnięciem łapy, jaguar znokautowałby takiego kajmana. Ma też na tyle silne szczęki i ostre zęby, że bez problemu przebije się przez skórę gada.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih