Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:58
CanesVenatici 2025-09-21, 19:40 6
bardzo ładnie szkoda że nie zagryzł baby
Zgłoś
ibrahim 2025-09-21, 19:53 7
Dlatego między innymi, trzeba nosić przy sobie broń palną.
Zgłoś
Grzegorz.94 2025-09-21, 19:54 6
ja tylko chciałem napisać że ktoś powinien włożyć palec w dupe temu psu ... mam na myśli temu dużemu ale pod postem jest jasno napisane aby sobie darować więc sobie daruje
Zgłoś
JanJankowski 2025-09-21, 20:03 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jjzz26 2025-09-21, 20:15 2
JoSeed napisał/a:

Można się pośmiać... tylko gorzej, gdyby to na naszego pupila trafiło... 😔

Dlaczego miałoby trafić? Nie każdy jest p🤬dą która woli się kłaść zamkast uratować swojego psa.
Zgłoś
Hades2613 2025-09-21, 20:17 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JoSeed 2025-09-21, 20:18 1
jjzz26 napisał/a:

Dlaczego miałoby trafić? Nie każdy jest p🤬dą która woli się kłaść zamkast uratować swojego psa.

Facet może nie... ale tak sobie probowalam wyobrazić co ja bym zrobiła. Pewnie nie ległabym i starała się nap*dalać psiora atakującego, ale to cholera wie...
Zgłoś
jjzz26 2025-09-21, 20:21 3
JoSeed napisał/a:

Facet może nie... ale tak sobie probowalam wyobrazić co ja bym zrobiła. Pewnie nie ległabym i starała się nap*dalać psiora atakującego, ale to cholera wie...

Dobra niech ci będzie. Dla dobra twojego psa bo ciebie mam w dupie. Technika polega na tym by zacisnąć poprzez wykręcenie obrożę na szyi (super jeśli uda się wcisnąć między obrożę a szyję cokolwiek) I jednocześnie DOCISKAĆ łeb do ofiary. Nigdy nie ciągnąć. Wtedy puści. Oczywiście najlepiej mieć przy sobie broń palną ale już niedlugo twoje siostrzyczki całkiem nas rozbroją.
Zgłoś
Qcaracha 2025-09-21, 20:22
wojtas09999 napisał/a:

jesteś kierowcą co robisz ? Idziesz otworzyć burtę przyczepy bo dlaczego nie

Idąc tym tokiem myślenia, teoretycznie możliwe że to marynarz, chciał go wyrzucić za burtę. Życie jest pełne absurdów. Jeśli to Kangal (rasa psa) to ciężko się z nimi rozmawia i człowiek może zidiocieć. Mogło tak być?
Zgłoś
JebacPis100procent 2025-09-21, 20:22 6
Zgłoś
Fx12 2025-09-21, 20:24 4
JanJankowski napisał/a:

W jaja kopnąć dużego kundla

ten duży kundel wygląda mi na Kaukaza... Nie chciałbyś żeby zmienił nagle obiekt swoich zainteresowań (z tego małego wszarza który i tak już był "det" po pierwszym kontakcie z jego uściskiem szczęk) na twoją rękę lub nogę. Z resztą one nie atakują nóg tylko skaczą do gardła. Pies który nie może poza ogrodzeniem chodzić bez kagańca na pysku bo nie toleruje żadnej innej czworonożnej konkurencji w zasięgu wzroku. Dobrze prowadzony żywieniowo osiąga 80-90kg mięśni i zębów. Nie ma zmiłuj - jak chwyci to już powali i nie puści. W nieodpowiednich rękach potwornie niebezpieczny pies. Ułożony - niezrównany i niezastąpiony stróż posesji a szczególnie dzieci których na krok nie odstępuje.
Zgłoś
JoSeed 2025-09-21, 20:25
jjzz26 napisał/a:

Dobra niech ci będzie. Dla dobra twojego psa bo ciebie mam w dupie. Technika polega na tym by zacisnąć poprzez wykręcenie obrożę na szyi (super jeśli uda się wcisnąć między obrożę a szyję cokolwiek) I jednocześnie DOCISKAĆ łeb do ofiary. Nigdy nie ciągnąć. Wtedy puści. Oczywiście najlepiej mieć przy sobie broń palną ale już niedlugo twoje siostrzyczki całkiem nas rozbroją.

Vice versa, maj dir
I nie mam psa.
Zgłoś
Medikk 2025-09-21, 20:28 5
Bierzesz w garść jajca i gnieciesz z całej siły. Nie ma takiego co nie puści
Zgłoś
jjzz26 2025-09-21, 20:31 3
JoSeed napisał/a:

Vice versa, maj dir
I nie mam psa.

To mi dupy nie zawracaj. I idź posprzątać kuwetę.
Zgłoś
onucek 2025-09-21, 20:33 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem