Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
Lukash2107 2025-09-21, 20:37
Można było wsadzić palca w dupe.Psy są na to wrwżliwe.Albo smyrnać pod ogonem.Psy yego bie lubią.Znam z doświadczenia
Zgłoś
Nome 2025-09-21, 20:41 5
Fx12 napisał/a:

ten duży kundel wygląda mi na Kaukaza... Nie chciałbyś żeby zmienił nagle obiekt swoich zainteresowań (z tego małego wszarza który i tak już był "det" po pierwszym kontakcie z jego uściskiem szczęk) na twoją rękę lub nogę. Z resztą one nie atakują nóg tylko skaczą do gardła. Pies który nie może poza ogrodzeniem chodzić bez kagańca na pysku bo nie toleruje żadnej innej czworonożnej konkurencji w zasięgu wzroku. Dobrze prowadzony żywieniowo osiąga 80-90kg mięśni i zębów. Nie ma zmiłuj - jak chwyci to już powali i nie puści. W nieodpowiednich rękach potwornie niebezpieczny pies. Ułożony - niezrównany i niezastąpiony stróż posesji a szczególnie dzieci których na krok nie odstępuje.

dodaj jeszcze, że kaukaz sam sobie ustala gdzie jest jego "posesja" i jak zacznie pilnować jakiegoś terenu, bo nie ma zmiłuj

rzadko kto tu ma jakieś pojęcie o psach, żyjemy w czasie gdy ludzie biorą swoje kundle do łóżka, wiążą im kokardki i całują pod ogonem.... niewielu wie, że pies to pies
Zgłoś
kefir123pl 2025-09-21, 20:42
to jak nie jeden to z dwoma można spróbować
Zgłoś
Nome 2025-09-21, 20:42 3
Lukash2107 napisał/a:

Można było wsadzić palca w dupe.Psy są na to wrwżliwe.Albo smyrnać pod ogonem.Psy yego bie lubią.Znam z doświadczenia

tylko nie mów o tym głośno, bo cię aresztują
Zgłoś
Lukash2107 2025-09-21, 20:46 1
Nome napisał/a:

tylko nie mów o tym głośno, bo cię aresztują

Spoko.W zasadzie nic nie mówiłem
Zgłoś
Crisko 2025-09-21, 20:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Palikuty 2025-09-21, 20:54 2
Napiszę coś mało zabawnego: najlepiej wsadzić psu palca w dupę.
Dziękuję.
Zgłoś
JoSeed 2025-09-21, 20:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pazuzu 2025-09-21, 21:06 3
A wstarczy wykonać chwyt duszenie od tyłu i pies szybko puszcza
Zgłoś
wrzesin602 2025-09-21, 21:21 8
Sam byłem w takiej sytuacji amstaff zaatakował mojego psa pierwsze co pomyślałem to sam się rzuciłem na tego amstaffa przydusiłem go i zemdlał dosłownie ten pies i puścił mojego dostałem niesamowitej adrenaliny
Zgłoś
Arnuch123 2025-09-21, 21:21 4
Zgłoś
Machol 2025-09-21, 22:26 1
Z palcem w dupie by ich rozdzielił!
Zgłoś
human331 2025-09-21, 22:30 1
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-09-21, 22:39 3
Shaolin_Majster napisał/a:

Palec w dupe, palec w dupe! 😈

Wszystkie po kolei! Bez wyjątku!
Zgłoś
human331 2025-09-21, 22:41
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem