3 nagranie - tam chyba na pomarańczowym dla kierowcy zapala się już zielone dla pieszych...
W 1 ta poduszka mu na pewno pomogła kiedy wypadła z auta razem z kierownicą

Lubie ogladac jak debile ida na czolowke z ciezarowka. Bo kierowcom ciezarowek zazwyczaj niewiele sie dzieje a debile gina i nie ma z nimi wiecej problemu
Wincyj!!!

Wincyj!!!

@pikabu: mogłeś każdy filmik wrzucić osobno, bo c🤬jowo to komentować wszystko jednocześnie, naraz.
gregggoo napisał/a:
3 nagranie - tam chyba na pomarańczowym dla kierowcy zapala się już zielone dla pieszych...
Nic to nie zmienia. Jak samochód uderzał pieszego, to miał już czerwone a pieszy zielone
znowu ruskie gówno
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
W polsce też tego pełno, to są ci co nie zamulają na drogach, którzy jeżdżą zajebiscie i nap🤬lają długimi jak jedziesz przepisowo, jak mnie wk🤬iają takie niedojeby umyslowe.
Przeprazam poniosło mnie
Przeprazam poniosło mnie

Nawet w kacapowie Priusy z kozojebami za kółkiem niedługo wyprzedzą Łady pod względem liczby dzwonów
temat zbiorowy to komentarz też zbiorowy
filmik 1) Typowe niedostosowanie prędkości do warunków na drodze
filmik 2) Mógł przynajmniej dotoczyć się na pobocze, a jak już tak zatrzymał się na środku drogi i to przynajmniej postawić trójkąt ostrzegawczy
filmik 3) Zerowy instynkt przeżycia - telefon w ręce widać nie pomaga u ruskich w przechodzeniu przez jezdnię
filmik 4) Pilnowali lewej strony, a zagrożenie przyszło z prawej.
filmik 1) Typowe niedostosowanie prędkości do warunków na drodze
filmik 2) Mógł przynajmniej dotoczyć się na pobocze, a jak już tak zatrzymał się na środku drogi i to przynajmniej postawić trójkąt ostrzegawczy
filmik 3) Zerowy instynkt przeżycia - telefon w ręce widać nie pomaga u ruskich w przechodzeniu przez jezdnię
filmik 4) Pilnowali lewej strony, a zagrożenie przyszło z prawej.
IBOX!
Roadscan!!
4K!!!
WiFi!!!!
DUAL!!!!!
chociaż kup se k🤬a jakąś ruską Mantę 360p, byle tylko nie przycinało, kacapski kałmuku!
Roadscan!!
4K!!!
WiFi!!!!
DUAL!!!!!
chociaż kup se k🤬a jakąś ruską Mantę 360p, byle tylko nie przycinało, kacapski kałmuku!