👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Co jak co ale uważam że Ty Halman naprawdę jesteś zaburzony. Myślałem że jesteś młodszy a tu cztery dyszki z tego co wyczytałem. . No nie wiem. Za często na siłę starasz sie robić z siebie niewiadomo kogo i wydaje ci się, że swoimi odpowiedziami wydajesz się być jakiś lepszy.. a jesteś poprostu żałosny mówiąc najłagodniej. Nie trawie cię poprostu. Masz jakieś życie poza sadistic? Bo z tego co widzę to przesiadujesz tu rano , za dnia, wieczorem i w nocy.. weź się za siebie chłopie. Czasu coraz mniej. Wieczny malkontent.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Co jak co ale uważam że Ty Halman naprawdę jesteś zaburzony. Myślałem że jesteś młodszy a tu cztery dyszki z tego co wyczytałem. . No nie wiem. Za często na siłę starasz sie robić z siebie niewiadomo kogo i wydaje ci się, że swoimi odpowiedziami wydajesz się być jakiś lepszy.. a jesteś poprostu żałosny mówiąc najłagodniej. Nie trawie cię poprostu. Masz jakieś życie poza sadistic? Bo z tego co widzę to przesiadujesz tu rano , za dnia, wieczorem i w nocy.. weź się za siebie chłopie. Czasu coraz mniej. Wieczny malkontent.
Ogólnie sadol już na psy schodzi. Złote lata gdzie było dużo materiału z Ameryki południowej, Azji widać że przeminęły z wiatrem. W komentarzach ludzie głównie się wyzywają albo dzielą się na zwolenników kulawego czy Helmuta. Po coraz większej aktywności wrzutek z pedalstwem dalej nie ma oddzielnej kategorii na to aby można było to odznaczyć. Jak to mówią co dobre szybko się kończy

Halman napisał/a:
Dwa pojeby z anektowanej odessy...
Kiedy to proszę ciebie tą Odessę anektowali?
podpis użytkownika
BigLebovsky napisał/a:
Przecież to jest zwykły szmaciarz z Sosnowca.
gdyby nie "sznaciarz z sosnowca" to by nie było sadola... trochę szacunku niezdolny do samodzielnego myślenia wysrywie...
Ignorując głupie i niepotrzebne inwektywy między użytkownikami serwisu w tym wątku, chciałbym tylko dodać, że Odessa nie jest anektowana.
I nigdy nie będzie.
I nigdy nie będzie.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie