Wczoraj po południu (7 grudnia), w Nottingham (Anglia) samochód uczącego się jeździć kierowcy potrąca młodego chłopaka, który nagle wybiegł na światłach- a ono było zielone dla pojazdów- nie pozostawiając kierowcy i instruktorowi jazdy czasu na hamowania. Audi jadące drugim pasem nie zatrzymało się i cudem uniknęło najechania chłopca toczącego się po ulicy. Małolat zerwał się na równe nogi i pozornie wyszedł z potrącenia bez szwanku.
Akcja od 55 sekundy:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pół metra dalej by poleciał i nie pohasał by już, miał mega szczęście dzieciak...
konto usunięte
2018-12-08, 18:08
Tępi opiekunowie.
konto usunięte
2018-12-08, 18:14
Ha ha ha, ale śmiesznie poleciał
Pewnie mały Brayanek Kowalski.
Jak to się mówi, do trzech razy sztuka
apez
2018-12-08, 19:16
Start 55 sekunda ,macie ode mnie pare sekund życia zaoszczędzonych pod choinke...
Chopaczek powinien skreslic mamie liczby w lotka
A jeszcze jakiś czas temu śmiałem się jak zobaczyłem babkę z gówniakiem na smyczy...nie upilnujesz inaczej gnojstwa
Jestem pewny, że opiekunem była kobieta.
Te istoty nie mają za grosz wyobraźni.
Jak widzę przy drodze kobietę z dzieckiem to instynktownie zwalniam i koncentracja podkręcona na maksa.