👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obym się mylił, ale policjanci mają przechlapane, nie fika się do pracowników parku linowego. Co to to nie.

@Justynka99 @arcadius Weźcie się już ruchnijcie, a skończcie z tą romantyczną korespondencją via komentarze.
Caramon napisał/a:
@Justynka99 @arcadius Weźcie się już ruchnijcie, a skończcie z tą romantyczną korespondencją via komentarze.
To ja jednak sobie zwale. Moze byc?
Ma prawo prosić o okazanie legitymacji służbowej, policjant nie ma prawa odmówić. Oczywiście może dokonać tego po interwencji. A to że ma mundurek i przyjechał iłu-iłu, nie zmienia faktu, że ma zasrany obowiązek się wylegitymować. Oczywiście sebki utrudniają interwencję więc paragraf się na to znajdzie. Natomiast oboje sebek jak i policjant zachowali się jakby byli na tym samym poziomie intelektualnym...
Caramon napisał/a:
Lepiej nie, bo jeszcze zacznie polecenia wykonywać

Justynka99 napisał/a:
Lepiej nie, bo jeszcze zacznie polecenia wykonywać
Z checia zobaczylbym interwencje policyjna z toba w roli glownej. Jak KAZESZ uzasadniac policjantowai kazde wydane przez niego polecenie

W zyciu bywa dokladnie tak jak na zalaczonym wyzej filmiku. Ci, ktorzy najglosniej kozacza na poczatku, na koncu najglosniej placza i przepraszaja....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie