👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Justynka99 napisał/a:
Lepiej nie, bo jeszcze zacznie polecenia wykonywać
Nie zła jesteś.

Była tutaj kiedyś taka pyskata co nie dawała się zjeść w kaszy... ale już jej nie ma.

Co do zaś nagrania, to już to tutaj było parę lat temu.
No co. Musiał się pochwalić że ma w końcu jakąś pracę a tam kolegów spoza kryminału, którzy udzielą mu prawnych porad

No to teraz już jestem prawie pewien, że Abraksiu to bez mała jakiś frustrat kalibru Raua albo coś. Na pewno znamy go z przestrzeni publicznej. Może to nawet osławiony Andrzejek "GdzieJestKrzyś" Hadacz?
@Owlman Domyślam się, o którą może Ci chodzić. Tylko mam dwa ewentualne typy. Na obie, mając porównanie, dziś bym nawet nie spojrzał.
@Owlman Domyślam się, o którą może Ci chodzić. Tylko mam dwa ewentualne typy. Na obie, mając porównanie, dziś bym nawet nie spojrzał.
Te ambiwalentne odczucia, gdy stoi się po stronie "kamerującej" cioty...
Abraxus napisał/a:
Policjanta wykonującego czynności służbowe można nagrywać ale upublicznianie nagrania już takie oczywiste nie jest.
nie można upubliczniać wizerunku policjanta, chyba że jest on elementem stanowiącym szczegół w całości. Zgodnie z prawem, zezwolenia nie wymaga upublicznianie wizerunku osoby powszechnie znanej w związku z pełnieniem przez nią funkcji publicznej. Wbrew powszechnej opinii, policjant nie jest osobą powszechnie znaną - jest jedynie osobą, pełniącą funkcję publiczną. Za osobę powszechnie znaną może być uważany na przykład komendant główny policji, Andrzej Duda czy Tomasz Karolak.
Po upublicznienia wizerunku, policjant może on się domagać od udostępniającego zadośćuczynienia na mocy art. art. 81 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie