Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KrisCFC 2014-12-25, 19:41 6
Aha...czyli gdy pedał podejdzie i powie Ci "ja stawiam" to nie potrafisz się oprzeć... hmmm...
Zgłoś
emildraz 2014-12-25, 20:00 1
@up
Dokładnie to samo chciałem napisać. Tylko wiesz. Dopóki chodzi o alkohol nie ma problemu. Gorzej jak coś innego chce Ci postawić
Zgłoś
BongMan 2014-12-25, 20:27 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
uho82 2014-12-25, 21:49
@up pojechali do obcego miasta bo u nich nie było gay party?
Zgłoś
freaky 2014-12-25, 22:21 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jab7kO 2014-12-26, 16:57 6
Zgłoś
emildraz 2014-12-26, 16:58 1
@BongMan i wszyscy
Jestem z Wrocławia i byłem chyba 2 razy w klubach dla homo.
Oprócz tego, że wszędzie są obściskujący się geje, to jest sporo dziewczyn hetero. Wiecie, one myślą, że jesteś gejem, a że wcale tak nie jest dowiadują się jak już są tak pijane, że im wszystko jedno
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-26, 17:12
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-26, 17:15
emildraz napisał/a:

@BongMan i wszyscy
Oprócz tego, że wszędzie są obściskujący się geje, to jest sporo dziewczyn hetero. Wiecie, one myślą, że jesteś gejem, a że wcale tak nie jest dowiadują się jak już są tak pijane, że im wszystko jedno

po pierwsze chodzisz na zabawy dla pedałów, to nie wymaga komentarza
po drugie ty jesteś tak pijany że ci wszystko jedno, czy dziewczyna czy facet przegrany za dziewczynę

KrisCFC napisał/a:

Aha...czyli gdy pedał podejdzie i powie Ci "ja stawiam" to nie potrafisz się oprzeć... hmmm...

pedał to nie mężczyzna, to coś z chłpcowatym ciałem i umysłem głupiej c🤬y
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-26, 17:19
Myślałem, że chodzi o "deportuj imigrantów"
Zgłoś
kierownikmasarni 2014-12-26, 17:29
Bongman widziałem twoich rodzicow - fajne chłopaki.
Zgłoś
freaky 2014-12-26, 17:48
Cytat:

Nice try, emildraz
Zgłoś
zuom 2014-12-26, 17:50
Ja tam wolę "pijemy wódkę"
Zgłoś
emildraz 2014-12-26, 18:15
Plecionkarz napisał/a:

po pierwsze chodzisz na zabawy dla pedałów, to nie wymaga komentarza
po drugie ty jesteś tak pijany że ci wszystko jedno, czy dziewczyna czy facet przegrany za dziewczynę

Jedyna rzecz, która tak naprawde jest lepsza w tym to to, że nie musisz się patrzyć czy nie dostaniesz z partyzanta w mordę. Nie ma spiny.
W innych rzeczach wygrywają standardowe kluby
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem