i daj spokój. To nie ta liga.
Że próbujesz się wywyższać? Czy poczułeś się jak dżdżownica?
Że próbujesz się wywyższać? Czy poczułeś się jak dżdżownica?
Przy tobie nikt nie musi się wywyższać. Ty sam udowadniasz, że jesteś upadły i rozgarnięty jak kupka śmieci.
Napisz nam tutaj jakie to uczucie, czerpać satysfakcje z poniżania samego siebie.
Przy tobie nikt nie musi się wywyższać. Ty sam udowadniasz, że jesteś upadły i rozgarnięty jak kupka śmieci.
Napisz nam tutaj jakie to uczucie, czerpać satysfakcje z poniżania samego siebie.
No i pięknie

No i pięknie Zgrywałeś takiego opanowanego, nie sądziłem, że tak szybko puszczą ci nerwy. Musisz jeszcze potrenować, świeżak.
Ocho! Zaczynasz fantazjować dla poprawy samopoczucia, a może masz jakieś zwidy na haju.
Zrób przysługę ludzkości i zrób sobie złotego strzała w żyłę.

Ocho! Zaczynasz fantazjować dla poprawy samopoczucia, a może masz jakieś zwidy na haju.
Zrób przysługę ludzkości i zrób sobie złotego strzała w żyłę.
Nie martw się, pewnie się wyrobisz z czasem. Ja na początku też dawałem się ponieść emocjom.
Masz niezłe halucynacje. Widzisz emocje tam gdzie ich nie ma. Starasz się samemu sobie schlebiać i wmawiasz komuś, że ty wywołujesz u kogoś emocje. Nie ma emocji, tylko się tobą bawię jak kocur myszą. Obserwuje jak usilnie starasz się mieć ostatnie słowo, by poczuć się dowartościowany. Chyba cierpisz na brak pozytywnych emocji w świecie twoich urojeń.
To się nazywa projekcja

Wróć sobie do tematu za kilka dni (gdy ochłoniesz) i przeczytaj co pisałeś.
To się nazywa projekcja
Wróć sobie do tematu za kilka dni (gdy ochłoniesz) i przeczytaj co pisałeś.
Ty z pewnością to zrobisz, ale nic nie zrozumiesz i będziesz z siebie bardzo dumny.

@Bulbulator:
Panowie, jak tak bardzo się kochacie, może znaleźlibyście razem pokój, zamiast uprawiać miłość przy wszystkich?
@:
@:
Panowie, jak tak bardzo się kochacie, może znaleźlibyście razem pokój, zamiast uprawiać miłość przy wszystkich?
Mam nadzieje, że kleszcz się już odpiął i wątek jest zamknięty.
Zdarza się tutaj od czasu do czasu i nie można dojść dlaczego kleszcz się przyssał.
@:
@:
Zamiast pajacować, to lepiej pomóż szukać oryginału.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie