podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTo wszystko wygląda tak prawdziwie... prawie jak moje Ferrari.
Może nam wytłumaczysz, co tutaj jest fejkiem.
Może nam wytłumaczysz, co tutaj jest fejkiem.
Ten trójkołowiec przewraca się tak, jakby mu ktoś nogę podłożył.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTen trójkołowiec przewraca się tak, jakby mu ktoś nogę podłożył.
Ten trójkołowiec przewraca się tak jak każdy trójkołowiec z pojedynczym kółkiem przednim.
Wcale nie jest ciężko taką wywrotkę sprowokować i dokładnie tak to wygląda.
Ten trójkołowiec przewraca się tak jak każdy trójkołowiec z pojedynczym kółkiem przednim.
Wcale nie jest ciężko taką wywrotkę sprowokować i dokładnie tak to wygląda.
Nie, inaczej to wygląda. Nie piszę, że się nie przewraca. Nie widzisz tego?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie, inaczej to wygląda. Nie piszę, że się nie przewraca. Nie widzisz tego?
Nie będę się rozpisywał o położeniu kółka w momencie wywrotki i jakie działały tam wektory siły. To poprostu widać.
Nie będę się rozpisywał o położeniu kółka w momencie wywrotki i jakie działały tam wektory siły. To poprostu widać.
Zamiast p🤬lić bez sensu, to obejrzyj sobie to na zwolnionym tempie, nawet na 0,5 wygląda to sztucznie jak c🤬j.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówZamiast p🤬lić bez sensu, to obejrzyj sobie to na zwolnionym tempie, nawet na 0,5 wygląda to sztucznie jak c🤬j.
Twoja racja, a mój spokój. W piwnicach twoje p🤬lenie pewnie ma jakiś sens, ale tylko w piwnicach.
Twoja racja, a mój spokój. W piwnicach twoje p🤬lenie pewnie ma jakiś sens, ale tylko w piwnicach.
Najpierw p🤬lisz bez sensu, że to sztuczne gówno to prawda, a teraz zamiast się przyznać do błędu jak poważny człowiek, to się obrażasz jak klepnięta w dupę lala.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNajpierw p🤬lisz bez sensu, że to sztuczne gówno to prawda, a teraz zamiast się przyznać do błędu jak poważny człowiek, to się obrażasz jak klepnięta w dupę lala.