Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
yigebek291 2023-04-15, 22:28 3
Tam było tyle samo taktyki, co u twojego starego jak cię robil.Czyli zero

Ej, a nawiązując do twojego nicku. Czym jesteś chojnie obdarzony, bo nie uwierzę jak powoesz że k🤬sem lub IQ
Zgłoś
Love_is_Love 2023-04-15, 22:33 14
Nie no, moim zdaniem wyszło zajebiście i agresor dostał w łeb krawędzią zamykających się z trzaskiem drzwi
Zgłoś
yigebek291 2023-04-15, 22:35
Mnie bardziej zastanawia co było później. Wygląda jakby typ wjechał w korek Będzie jakaś druga część czy coś?
Zgłoś
Konto usunięte 2023-04-15, 23:03 7
yigebek291 napisał/a:

Ej, a nawiązując do twojego nicku. Czym jesteś chojnie obdarzony, bo nie uwierzę jak powoesz że k🤬sem lub IQ

Jeśli obchodzą cię czyjeś k🤬sy to nie mogę ci pomóc. Poniżej masz rozmiar dla siebie.

Zgłoś
yigebek291 2023-04-15, 23:14 2
Chojnie_Obdarzony napisał/a:

Jeśli obchodzą cię czyjeś k🤬sy to nie mogę ci pomóc. Poniżej masz rozmiar dla siebie.

To jak szybko znalazłeś ten filmik w zasadzie potwierdza moje przypuszczenia, ale szanuję dobrą ripostę

Zgłoś
~Velture 2023-04-15, 23:19 2
yigebek291 napisał/a:

Mnie bardziej zastanawia co było później. Wygląda jakby typ wjechał w korek Będzie jakaś druga część czy coś?

Potem się r🤬ali.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Orbitalasd 2023-04-16, 1:42 2
yigebek291 napisał/a:

I na h🤬j mu dop🤬lasz. Twoj nick nie wyglada nawet jak fragment vinu chinskiego pojazdu i h🤬j nas to obchodzi. Chlop wstawil material ku naszej uciesz 5/10 moze 6/10 ale sie starał. A ty k🤬a co...
yigebek291 napisał/a:

Zgłoś
janiestad666 2023-04-16, 2:22 1
p🤬da nie dała honorowo wysiasc typowi z samochodu tylko bije zanim wysiadzie i dobrze ze tak skonczyla, cos chwiejny kroczek na koncu mam nadzieje ze plucko przebite chociaz jedno
a smiesza mnie te dresiki jak tak smiesznie szybciutko raczkami machaja i podskakuja w tych obcislych legginsach jakby na treningu bokserskim mma w worek uderzali smiesznie to wyglada xd
Zgłoś
gernash100 2023-04-16, 14:03
tak zwany czeski remis
Zgłoś
Juzwa 2023-04-16, 21:43
janiestad666 napisał/a:

p🤬da nie dała honorowo wysiasc typowi z samochodu tylko bije zanim wysiadzie i dobrze ze tak skonczyla, cos chwiejny kroczek na koncu mam nadzieje ze plucko przebite chociaz jedno
a smiesza mnie te dresiki jak tak smiesznie szybciutko raczkami machaja i podskakuja w tych obcislych legginsach jakby na treningu bokserskim mma w worek uderzali smiesznie to wyglada xd

Ale ochota do ataku mu tak jakby przeszła.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś