Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
X................8 2011-02-02, 10:35
Niski głos troche ma, ale można knebel w morde wsadzić.
Zgłoś
M................_ 2011-02-02, 11:43
Z wyglądu to nawet fajne. Szczególnie ta z zieloną bluzką.
Zgłoś
b4ko 2011-02-02, 12:17 1
co to ma być za kare?
Zgłoś
baronturbina 2011-02-02, 12:40
fajne na kija
Zgłoś
cykut 2011-02-02, 13:29
Ta blondyna wygląda jakby ktoś ją z partyzanta w dupę zapiął i podłączył do akumulatora
Zgłoś
e................e 2011-02-02, 14:52
Co to za nuta ???

kto odpisze ten pedał
Zgłoś
KaOeNDeI 2011-02-02, 15:40
k🤬a co za gówno ja jebie.. obejrzałem jakiś zj🤬y filmik i sobie zdupiłem humor na cały dzień....
Zgłoś
Luis 2011-02-02, 16:39 9
jesteście jebakami chłamu, jak można coś takiego r🤬ać? to już trzeba albo tak bardzo nisko upaść, albo specjalnie tak pisać żeby dostać piwo od takich samych prawiczków jak właściciele takich komentarzy. poziom -0, współczuję Wam, że wyglądacie tak strasznie i odpychająco, że nawet takie ścierwo byście r🤬ali, bo żadna normalna dziewczyna by Wam się nie oddała.
Możliwe też, że macie po prostu po 14 lat ( r0zp1erd4l4m 18 lat? nick mi mówi - ,,12 lat, nawet trzepać jeszcze nie umie", ale dobra tam, jeden lubi normalny nick, drugi dojebie pedalski, sprawa gustów... ) za często używacie prawicy do zaspokajania się, może znajdzie sobie jakąś dziewczynę, a nie tylko na sadisticu siedzicie. Bo już macie objawy urojeń wielkościowych. =.=
p.s. w dupie mam osta, piszę prawdę. wk🤬iają mnie takie komenty puste.
Zgłoś
p................k 2011-02-02, 17:10 4
KaOeNDeI napisał/a:

k🤬a co za gówno ja jebie.. obejrzałem jakiś zj🤬y filmik i sobie zdupiłem humor na cały dzień....

To wrzucaj coś co nie jest gównem a nie p🤬l. Narzekać na swój lost jest łatwo, ale ruszyć dupę i coś zmienić to już k🤬a nie łaska?
I nie p🤬l, że ci się palce spocą od klikania...
Zgłoś
Anonse 2011-02-02, 20:05 33
I tak chinole robią to lepiej

Zgłoś
reto 2011-02-02, 20:50 1
daj ktoś link na youtube :F

Trio - Da, Da, Da jakaś chyba przerobiona wersja

Trio - Da, Da, Da chyba jakaś odnowiona wersja

ale ja jaestem zjeb 3 razy ten sam komentarz napisałem
Zgłoś
F................t 2011-02-02, 21:23 2
nie no k🤬a tamte 2 dupy były lepsze... nie jestem rasistą ale 1 bomba na hiroshime to za mało
Zgłoś
vski 2011-02-02, 21:34
fajne szneki musza robic podczas zapinania
Zgłoś
P................L 2011-02-02, 21:42
aborcji?
Chyba k🤬a eutanazji ziomuś.
Zgłoś
vass 2011-02-02, 21:43 2
Luis napisał/a:

jesteście jebakami chłamu, jak można coś takiego r🤬ać? to już trzeba albo tak bardzo nisko upaść, albo specjalnie tak pisać żeby dostać piwo od takich samych prawiczków jak właściciele takich komentarzy. poziom -0, współczuję Wam, że wyglądacie tak strasznie i odpychająco, że nawet takie ścierwo byście r🤬ali, bo żadna normalna dziewczyna by Wam się nie oddała.
Możliwe też, że macie po prostu po 14 lat ( r0zp1erd4l4m 18 lat? nick mi mówi - ,,12 lat, nawet trzepać jeszcze nie umie", ale dobra tam, jeden lubi normalny nick, drugi dojebie pedalski, sprawa gustów... ) za często używacie prawicy do zaspokajania się, może znajdzie sobie jakąś dziewczynę, a nie tylko na sadisticu siedzicie. Bo już macie objawy urojeń wielkościowych. =.=
p.s. w dupie mam osta, piszę prawdę. wk🤬iają mnie takie komenty puste.

Ciebie też bym r🤬ał, bez mydła.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie