Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
The Butcher 2011-02-02, 21:47 3
Najpierw powinno się spytać, jakim cudem znalazło się tutaj 15 użytkowników, którzy przyczynili się do wyplęgnięcia tego tematu na główną. Po drugie, od kiedy Sadistic działa na facebook.com to zwiększa się liczba użytkowników, którzy w żadnym wypadku nie wpadliby na ten portal. Nieuchronnie zwiększa się liczba gimnazjalistów (najprawdopodobniej), którzy swoją osobą prezentują totalną głupotę. Jedynie dział "Hard" wciąż trzyma pewien poziom, choć brakuje czasem tych ciekawych tematów, które starannie wyszukane wciągały, zawierały zdjęcia, filmiki ale i ciekawy tekst, który chętnie się czytało. Im bardziej portal będzie się stawał znany, tym bardziej będzie nabywał takowych cech.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-02, 21:54 1
Brunetka ma zajebiste cycki fajnie jej skaczą
Zgłoś
Nayebkovitz 2011-02-02, 22:10
Dzieco neo zalewaja sadistica - czy ktos z tym coś zrobi do ch#%a? co to ma być za gówno? r🤬alibyście takie coś? ku$#a czy to napewno jest jeszcze sadol?!
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-02, 22:14
00:30 mój romiar . Nie wiem jak wy ja sie uśmiąłem
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-02, 22:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-02, 22:21
ale się tej w zielonym cyce trzęsą
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-02, 22:24
Ta z tyłu ładniejsza, tylko słabo widać. A blondyna fajnie macha głową. ; P
Zgłoś
BrainOsw 2011-02-02, 22:24
Worek na łeb i ku chwale Ojczyzny !
Zgłoś
The Butcher 2011-02-02, 22:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-02, 22:46 2
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-02, 23:09
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-02, 23:43
Blondyna! Bluzeczkę sobie wyprasuj
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-03, 0:25
Jedna umie szeroko japę otwierać. Pewnie konserwy w supermarketach kradła.
Zgłoś
The Butcher 2011-02-03, 1:41
Zgłoś
RadzioN 2011-02-03, 2:21
1. Do zar🤬ania.
2. Zajebiste autko na szafie ;D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem