👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a ale smutni ludzie. Mają tak wyj🤬e we wszystko że szok, karaluszka obok p🤬lnął piorun, ale c🤬j z tym, w dupie to mam, ide dalej wieść swoje karalusze życie...
podpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
Ujrzyjcie! Thor i Perun to prawdziwi bogowie, a Dżizas to sobie może.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.

TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
K🤬a ale smutni ludzie. Mają tak wyj🤬e we wszystko że szok, karaluszka obok p🤬lnął piorun, ale c🤬j z tym, w dupie to mam, ide dalej wieść swoje karalusze życie...
Powinni byli paść krzyżem na twarz histerycznie szlochając?
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
nie przesadzajmy, film uciety 5 sek pozniej
jak w nocy w deszczu piorun uderzy kilkanascie metrow od Ciebie to moze zajac kilka sekund zanim ogarniesz pierwsza pomoc
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie