ta z dziarami bardziej sadystyczna
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
i z jedną i z drugą wstyd się pokazać bo nie potrafią się umalować jak czeszki
podpis użytkownika
Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
ta po prawej pali papierosy bez filtra, obie bym wyj🤬 .... przez okno
ta po lewej zaj🤬a wszystko co pieprzyla wiec odpada , a ta druga to j🤬a necrofilka pieprzy wszystko co zabila, wyjebac przez okno jedna i druga
ta po lewej zaj🤬a wszystko co pieprzyla wiec odpada , a ta druga to j🤬a necrofilka pieprzy wszystko co zabila, wyjebac przez okno jedna i druga
wyjebac przez okno jedna i druga a potem wydymać ich zwłoki
podpis użytkownika
Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
najpierw z tą z lewej później z tą z prawej...najwięcej satysfakcji będzie
the_owca napisał/a:
ta po lewej ma wieksze cycki wiec ja
Ta po lewej ma stanik push-up, a ta po prawej zwykły - stąd różnica.
Wyj🤬 to można obydwie przez szyb wentylacyjny w supermarkecie.

i co z tego, że push-up.. i tak jest lepsza. ta z prawej ma zbyt pospolity ryj.

@up
Jak kolega wyżej... wolę chociaż fajne chwile, przed śmiercią przeżyć... choć z drugiej strony, nie wiadomo ile ta z prawej potem te zwłoki moje gw🤬ci, bo jak długo to życie pośmiertne miałbym faje
Jak kolega wyżej... wolę chociaż fajne chwile, przed śmiercią przeżyć... choć z drugiej strony, nie wiadomo ile ta z prawej potem te zwłoki moje gw🤬ci, bo jak długo to życie pośmiertne miałbym faje

wyr🤬ałbym obie, a potem zabił

podpis użytkownika
Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.