Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Dwie szlifierki kontra AMG
konto usunięte • 2013-04-16, 21:28
Honda CBR 600 RR - 114PS (112HP)
Yamaha R6 - 120PS (118HP)
Mercedes C 63 AMG Coupé - 487PS (480HP)
akcja od 1:30
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-17, 15:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 17:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kzii 2013-04-17, 19:11
szkodnikdbwa, niby inne ale jakieś takie nijakie mi ducati nigdy się nie zepsuło jeszcze, chyba mam szczęście, a jestem użytkownikiem od 2 lat i salonówke mam zresztą po co komu motocykle typu ścigacz do miasta najlepsze są do tego nakedy, streety i takie tam:D
ścigaczem to na tor:)
Zgłoś
masaq 2013-04-17, 20:01
jeloo napisał/a:

Spójrz na licznik. No chyba, że w tej R6 przekłamuje.

Przekłamuje i to sporo

AMG ma blokadę, ale zdjęcie jej to nie problem - wiec dlaczego ten nie miał by mieć zdjętej ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 20:46
Zgłoś
picolo 2013-04-17, 22:37
Ukłon dla tych 600-tek, znaffcom przypomne ze w moto wystepuje zajwisko uślizgu opon + prekłamanie licznika wiec realnie prędkość mniejsza od licznikowej o ok 20 km/h a panowie duszą na maxa. No i co niby te AMG pokazało? Moto za 15k merc za 500k, snobizm nic więcej bo jesli chodzi wrażenia z jazdy to porownywalne.Oczywiscie na moto adrenalina większa chyba ze kolo z mietka nie może przeżyć tych much na lakierze... Wspomniane 299 dla mocniejszych maszyn to tylko wskazanie licznikowe, taki pakt producentów.Poza konkurencją Hayabusa 330 -340 seria, po modyfikacjach 400 jak najbardziej realne. A wracając do klasy 600 to zapraszam na tor np.Poznań napinaczy w 1000 i motycyklistow na 600. Te mniejsze objeżdżają te większe jak chcą... Szerokości na nowy sezon
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 23:06
picolo napisał/a:

Ukłon dla tych 600-tek, znaffcom przypomne ze w moto wystepuje zajwisko uślizgu opon + prekłamanie licznika wiec realnie prędkość mniejsza od licznikowej o ok 20 km/h a panowie duszą na maxa. No i co niby te AMG pokazało? Moto za 15k merc za 500k, snobizm nic więcej bo jesli chodzi wrażenia z jazdy to porownywalne.Oczywiscie na moto adrenalina większa chyba ze kolo z mietka nie może przeżyć tych much na lakierze... Wspomniane 299 dla mocniejszych maszyn to tylko wskazanie licznikowe, taki pakt producentów.Poza konkurencją Hayabusa 330 -340 seria, po modyfikacjach 400 jak najbardziej realne. A wracając do klasy 600 to zapraszam na tor np.Poznań napinaczy w 1000 i motycyklistow na 600. Te mniejsze objeżdżają te większe jak chcą... Szerokości na nowy sezon

Seryjna Hayabusa nigdy nie przekraczała granicy 300km/h albo przekraczała ją minimalnie, a wartości większe wynikają właśnie z przekłamania licznika. Dopiero modyfikowana jest w stanie jeździć szybciej

Co do torów. 600 łatwiej się prowadzi, a przyśpiesza do 160-200 tak samo szybko. Jeśli na torze nie ma długich prostych, tylko tor jest wybitnie techniczny i wolny, to litrowe motocykle nie mają szans. Na szybkich torach, gdzie maksymalne prędkości osiąga się częściej, to jednak 600 musi wąchać spaliny większych braci.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 10:14
Przez ostatnie dwa tygodnie mialem remont w domu, ''kontowka'' praktycznie cały czas była uzywana. Poczułem sie jakby remont nadal trwał.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem