👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast zejść i pomóc psu to lepiej siedzieć w oknie, nagrywać i krzyczeć "japierdziu rozerwą go" ehh
tomilol
ja wiem ty wiesz i wszyscy wiemy ze nic bys nie zrobił.
ja wiem ty wiesz i wszyscy wiemy ze nic bys nie zrobił.
@tomilol to teraz wejdź na harda i zobacz sobie skutki odciągania takiego psa i pomnóż to przez dwa

@Donencjusz - widzę, że jesteś ekspertem, jednak potrzeba nam filmu instruktażowego. Polecam, abyś takowy nagrał. Szczególnie wyeksponuj scenę, gdy rozwścieczonemu psu zatykasz nos! I wrzuć na harda, pooglądamy.
lajtek12 napisał/a:
juz pies był martwy interwencja tych co kamerowali nic by nie dała
Pies przeżył.
gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091216/POWIATSLUPSKI/426947455
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2duOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie