Zamiast zejść i pomóc psu to lepiej siedzieć w oknie, nagrywać i krzyczeć "japierdziu rozerwą go" ehh
tomilol
ja wiem ty wiesz i wszyscy wiemy ze nic bys nie zrobił.
ja wiem ty wiesz i wszyscy wiemy ze nic bys nie zrobił.
tomilol napisał/a:
Zamiast zejść i pomóc psu to lepiej siedzieć w oknie, nagrywać i krzyczeć "japierdziu rozerwą go" ehh
Nie polecam, bo rozdzielałem kiedyś dwa swoje psy i mnie jeden sk🤬iel uj🤬 w ręke. Instynkt i tyle.
@tomilol to teraz wejdź na harda i zobacz sobie skutki odciągania takiego psa i pomnóż to przez dwa

1.juz pies był martwy interwencja tych co kamerowali nic by nie dała
2.te 2 czarne psy kolor nie przypadkowy zaatakowały 2 vs 1 tak sie nie robi no ale ..
3.Najlepsza opcja to zaj🤬 tasakiem wszystkie agresywne psy
amerykański pit bull terrier
pies z Majorki
buldog amerykański
dog argentyński
pies kanaryjski
tosa inu
rottweiler
akbash dog
anatolian karabash
moskiewski stróżujący
owczarek kaukaski
PS. J🤬 psy koty sa lepsze
2.te 2 czarne psy kolor nie przypadkowy zaatakowały 2 vs 1 tak sie nie robi no ale ..
3.Najlepsza opcja to zaj🤬 tasakiem wszystkie agresywne psy
amerykański pit bull terrier
pies z Majorki
buldog amerykański
dog argentyński
pies kanaryjski
tosa inu
rottweiler
akbash dog
anatolian karabash
moskiewski stróżujący
owczarek kaukaski
PS. J🤬 psy koty sa lepsze

Koty są dla p🤬deczek pewnie dlatego uważasz, że są lepsze
Rychu Peja Andrzejewski
podpis użytkownika
A ja jestem pomidorem i nikogo się nie bojeRychu Peja Andrzejewski
Bierze się stalowego pręta/rurę/coś podobnego i nap🤬la psa po plerach. Puści na pewno. A gdy jest możliwość to wystarczy ręką zatkać psu nos, oddychać musi, więc ryj otworzy i puści.

nie raz za dzieciaka u ciotki na wsi widziałem jak psy zjadały koty
no c🤬j popgrowska wiec to i zwyczaje inne, tam pies na łańcuchu ma być zdziczały i chlewu pilnować.
jednego kota to na pół rozj🤬y, jeden pies trzymał za łeb, drugi za miednice i szarpały
no c🤬j popgrowska wiec to i zwyczaje inne, tam pies na łańcuchu ma być zdziczały i chlewu pilnować.
jednego kota to na pół rozj🤬y, jeden pies trzymał za łeb, drugi za miednice i szarpały

@Donencjusz - widzę, że jesteś ekspertem, jednak potrzeba nam filmu instruktażowego. Polecam, abyś takowy nagrał. Szczególnie wyeksponuj scenę, gdy rozwścieczonemu psu zatykasz nos! I wrzuć na harda, pooglądamy.
Pentryt napisał/a:
Koty są dla p🤬deczek pewnie dlatego uważasz, że są lepsze
To, że w domu hodujesz świnie to c🤬j nas to obchodzi p🤬deczko:)
pozdrawiam
Donencjusz napisał/a:
Bierze się stalowego pręta/rurę/coś podobnego i nap🤬la psa po plerach. Puści na pewno. A gdy jest możliwość to wystarczy ręką zatkać psu nos, oddychać musi, więc ryj otworzy i puści.
A później Ci mama będzie musiała dupę wycierać jak psowi "zatkasz nos".
Stalową rurę to sobie w dupkę wsadź

lajtek12 napisał/a:
juz pies był martwy interwencja tych co kamerowali nic by nie dała
Pies przeżył.
gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091216/POWIATSLUPSKI/426947455
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Widzę że na sadolu coraz więcej ciot które wszytkiego się boją.
Sposób z prętem jest zwyczajnie prostszy, wystarczy nap🤬lać, ale są takie psy które nie puszczą mimo to, np pitbulle. Gdy ktoś jest ogarnięty i nie jest p🤬dą, to jedną ręką łapie psa w coś na wzór duszenia, żeby nie mógł się wyrwać, a drugą ŁAPIE (nie k🤬a wtyka palce do nosa) tak aby zakryć cały nos (co k🤬a nie jest u psa zbyt trudne). Pies momentalnie musi otworzyć morde, bo inaczej się udusi.
Ogólnie to nie warto wp🤬lać sie między psy. Może się zdarzyć sytuacja że pies pokroju takiego rotweilera będzie szarpał jakiegoś człowieka, nie wiem czy pomogłyby wasze p🤬dowate krzyki i nagrywanie.
Lepiej niech ci pies up🤬li palca, niż zajebie człowieka.
A stalową rurę to mogę tobie wsadzić pedale j🤬y.
Sposób z prętem jest zwyczajnie prostszy, wystarczy nap🤬lać, ale są takie psy które nie puszczą mimo to, np pitbulle. Gdy ktoś jest ogarnięty i nie jest p🤬dą, to jedną ręką łapie psa w coś na wzór duszenia, żeby nie mógł się wyrwać, a drugą ŁAPIE (nie k🤬a wtyka palce do nosa) tak aby zakryć cały nos (co k🤬a nie jest u psa zbyt trudne). Pies momentalnie musi otworzyć morde, bo inaczej się udusi.
Ogólnie to nie warto wp🤬lać sie między psy. Może się zdarzyć sytuacja że pies pokroju takiego rotweilera będzie szarpał jakiegoś człowieka, nie wiem czy pomogłyby wasze p🤬dowate krzyki i nagrywanie.
Lepiej niech ci pies up🤬li palca, niż zajebie człowieka.
A stalową rurę to mogę tobie wsadzić pedale j🤬y.