Jak podaje sam polityk Sławomir Mentzen, jego pradziadek Józef Mentzen był rodowitym Niemcem mieszkającym przed I wojną światową w okolicach Tucholi.
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
TwójCzarnyPan napisał/a:
popełniać ten sam
Przyjmowanie Murzynów to nie jest błąd?
O................ń
2025-04-07, 8:43
@Bestia_z_aquaparku
Widziałem tylko drugą część.
W połączeniu z pierwsza dopiero "nabiera smaku".
Ja np. będę głosował na Bartosiewicza, a wam życzę żebyście 18go maja zostali w domach.
Mainstream zaczyna na powaznie brac mentzena skoro takie filmy zaczynaja sie pojawiac
smc
2025-04-07, 9:24
Podoba mi się poziom dyskusji. To świadczy o tym, że społeczność sadola jest na wysokim poziomie
Głosuję na bonżura ponieważ jest za skrobanką
Od dawna wiadomo że sadol to ostoja dla lewego sp🤬olenia, wyciieeeee
Ojejku ile szmat pro systemowych wysypało się w komentarzach. Głosuj na howołnie żyj w przekonaniu, że jestes mądrzejszy od wyborcy Mentzena.
@gdfgdf
Jak ty Mnie Zaimponowałeś w Tym Momencie!
Tutentamten napisał/a:
Mentzen przynajmniej nie zmienia zdania co chwilę jak wasi ulubieńcy!!! Gdzie są złudzenia? Ich nie ma w strefie cienia, następna qrwa przejmie władzę c🤬j się tu pozmienia
to zapytaj się go, czy już się zdecydował, czy 5 konfy, to są jego poglądy, czy jednak nie
Geraldinio napisał/a:
Dokładnie tak. Jestem sp🤬olony bo wolę Roosevelta zmieniającego zdanie, niż Hitlera do samego końca trzymającego się swoich poglądów.
Poza tym nie masz gówniarzu najmniejszego pojęcia na czym polega polityka, nie mam ochoty tracić czasu żeby ci to wyjaśniać, bo pewnie do tego momentu już nie dotrwałeś w czytaniu. Dla ciebie to zabawa, a ludzie potem mogą masowo cierpieć przez takich upośledzonych debili.
A przez debili co rządzą od 30 lat ludzie głodują, są traktowani jak śmiecie a polska jest 100 lat za murzynami - to już ci odpowiada tak?
Nie byndzio niemiec puł nam w tfasz...
yyyy ziomek, co było dalej?
nie wiem k🤬a, a w ryj chcesz?
Syn_Milionera napisał/a:
Zauważyłem że Mentzen ostatnio zyskał poparcie wśród młodych chłopaków/facetów którzy są przeświadczeni o swojej elitarności i inteligencji. Coś jak wyborcy PO którzy uwierzyli w swoją wyższość intelektualną nad wyborcami PiS'u. Z kolei Mentzen to PiS.
Robią was jak chcą.
Dowód ? ,,Trust me bro '' albo szczoch żydowskiego TVN-u.
braun wygra na luzie w pierwszej turze, 97% poparcia, chyba, że (jak zawsze) niemiecko-amerykańsko-francusko-żydowska komuna skręci wybory. wtedy psychiatryk
Mentzen to ekonomiczny analfabeta. Coś jak Trump.