Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zn506 2025-04-07, 8:32 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

popełniać ten sam

Przyjmowanie Murzynów to nie jest błąd?
Zgłoś
O................ń 2025-04-07, 8:43 1
@Bestia_z_aquaparku
Widziałem tylko drugą część.
W połączeniu z pierwsza dopiero "nabiera smaku".
Zgłoś
Dooker 2025-04-07, 8:49
Ja np. będę głosował na Bartosiewicza, a wam życzę żebyście 18go maja zostali w domach.
Zgłoś
Garbaty77 2025-04-07, 9:14 1
Mainstream zaczyna na powaznie brac mentzena skoro takie filmy zaczynaja sie pojawiac
Zgłoś
smc 2025-04-07, 9:24 1
Podoba mi się poziom dyskusji. To świadczy o tym, że społeczność sadola jest na wysokim poziomie
Zgłoś
raxi109 2025-04-07, 9:33
Głosuję na bonżura ponieważ jest za skrobanką
Zgłoś
ErwinR 2025-04-07, 9:33 1
Od dawna wiadomo że sadol to ostoja dla lewego sp🤬olenia, wyciieeeee
Zgłoś
raq 2025-04-07, 9:39
Ojejku ile szmat pro systemowych wysypało się w komentarzach. Głosuj na howołnie żyj w przekonaniu, że jestes mądrzejszy od wyborcy Mentzena.
Zgłoś
Ukesu 2025-04-07, 10:01
@gdfgdf

Jak ty Mnie Zaimponowałeś w Tym Momencie!

Zgłoś
LubelskiCebularz 2025-04-07, 10:10
Tutentamten napisał/a:

Mentzen przynajmniej nie zmienia zdania co chwilę jak wasi ulubieńcy!!! Gdzie są złudzenia? Ich nie ma w strefie cienia, następna qrwa przejmie władzę c🤬j się tu pozmienia

to zapytaj się go, czy już się zdecydował, czy 5 konfy, to są jego poglądy, czy jednak nie
Zgłoś
grigori94 2025-04-07, 10:20
Geraldinio napisał/a:

Dokładnie tak. Jestem sp🤬olony bo wolę Roosevelta zmieniającego zdanie, niż Hitlera do samego końca trzymającego się swoich poglądów.
Poza tym nie masz gówniarzu najmniejszego pojęcia na czym polega polityka, nie mam ochoty tracić czasu żeby ci to wyjaśniać, bo pewnie do tego momentu już nie dotrwałeś w czytaniu. Dla ciebie to zabawa, a ludzie potem mogą masowo cierpieć przez takich upośledzonych debili.

A przez debili co rządzą od 30 lat ludzie głodują, są traktowani jak śmiecie a polska jest 100 lat za murzynami - to już ci odpowiada tak?
Zgłoś
Admin_sadistika 2025-04-07, 10:47
Nie byndzio niemiec puł nam w tfasz...

yyyy ziomek, co było dalej?

nie wiem k🤬a, a w ryj chcesz?
Zgłoś
Mister_Klex 2025-04-07, 10:48
Syn_Milionera napisał/a:

Zauważyłem że Mentzen ostatnio zyskał poparcie wśród młodych chłopaków/facetów którzy są przeświadczeni o swojej elitarności i inteligencji. Coś jak wyborcy PO którzy uwierzyli w swoją wyższość intelektualną nad wyborcami PiS'u. Z kolei Mentzen to PiS.
Robią was jak chcą.

Dowód ? ,,Trust me bro '' albo szczoch żydowskiego TVN-u.
Zgłoś
jogas1984 2025-04-07, 11:04
braun wygra na luzie w pierwszej turze, 97% poparcia, chyba, że (jak zawsze) niemiecko-amerykańsko-francusko-żydowska komuna skręci wybory. wtedy psychiatryk
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-04-07, 11:19
Mentzen to ekonomiczny analfabeta. Coś jak Trump.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie