podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Mentzen - typowe polskie nazwisko z dziada pradziada
Zastanawia mnie, co mają w głowach młodzi, którzy głosują na tego zjeba. Serio, nie przeszkadza wam i to jest normalne, że kobieta ma 9 miesięcy nosić w sobie niechciane dziecko z gw🤬tu, a potem resztę życia je wychowywać? Serio, jak wam ktoś żonę/matkę/córkę wyr🤬a to nie będzie miało znaczenia, że jest np. czarne, lub podobne do zwyrodnialca?
ale dla tego zjeba to tylko DROBNA NIEDOGODNOŚĆ.
No chyba, żeby jego dopadła, to wtedy wiadomo, wyższa konieczność, wyjątek.
Każda z tych dwóch opcji to dalej zero veta dla przymusowej modernizacji mieszkań i domów do poziomów energetycznych pod groźbą ogromnej kary finansowej- patrz belgia. Auta elektryczne. Drogi prąd i zakaz wydobywania węgla. Bo Polska nie może korzystać z złóż my tylko tu mieszkamy. Złoża są jewropy i Ameryki.
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Polska ma ok. 36,6 miliarda ton niewydobytego węgla kamiennego i 23–36 miliardów ton węgla brunatnego. Przy obecnym poziomie wydobycia wystarczy to na około 750 lat węgla kamiennego i 600 lat węgla brunatnego.
Masz mi pożyczyć trochę forsy bo mnie cholera NIE STAĆ !
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!To smutny paradoks, że ich ciężka praca generuje więcej strat niż zysków.
Taki filmik możesz znaleźć z każdą opcją polityczną w tym kraju.
Nie będzie się niczym różnił.
"Protokół aborcja odpalony"
Paręnaście lat temu protokół "dziadek Tuska służył w wermachcie" też zadziałał
Nazwisko ci przeszkadza?
To obadaj jakie w sejmie polsko języczne nazwiska mają posłowie z pisu i ko.
:
Mentzen jako jeden z niewielu posłów kandydatów na prezydenta ma własny biznes.
Nie jest darmozjadem, nierobem.
Fakt że konfa jest odklejona na punkcie religii nie zaprzeczam.
Zawsze możecie zagłosować na tą drugą opcję.
Jak podaje sam polityk Sławomir Mentzen, jego pradziadek Józef Mentzen był rodowitym Niemcem mieszkającym przed I wojną światową w okolicach Tucholi.