Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:45
homorek 2025-04-07, 19:09
To by tłumaczyło smród cebuli w Tucholi.
Zgłoś
Siriuz 2025-04-07, 19:27 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
viader80 2025-04-07, 19:36
jak tu już plują na mentzena, tp popis ma już pełne gacie
Zgłoś
Chillu91 2025-04-07, 19:54
pazuzu napisał/a:

-Zmniejszenie podatków a brak pomysłu skąd finansować większe wydatki na obronność.
-Skasowanie 800+, już widzę jak to wprowadza 😂 ludzie następnego dnia by go wywieźli na taczce
-Skasowanie podwójnie opodatkowej emerytury 😂🤦‍♂️ przecież emerytura jest tylko raz opodatkowana
Dodatkowo jego wszytkie plany obcięcia podatków, które by zrobiło dziurę w budżecie lekko na 90 mld zł rocznie i ani jednego pomysłu jak to załatać

No np 800+ kosztuje właśnie 70 mld rocznie więc nie mów, że nie ma ani jednego pomysłu jak to załatać. To, że się ludziom to nie spodoba to nie znaczy, że nie ma to ekonomicznego sensu jak to napisałeś.
Zgłoś
KamilSkarpa 2025-04-07, 20:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ANF82 2025-04-07, 21:23
Tylko idiota na tego Mentzena odda glos, po jakiemu on sie dogada w Brukseli,Londynie,Paryzu czy Waszyngtonie jak jezykow zadnych nie zna,nigdy nie obejmowal stanowiska kierowniczego,ani nie nadzorowal nawet wsia, tatus mu zalatwil tytul doktora,firme ,ktora nawet prowadzic nie umie,a placic nowmu pracownikowi chcial 2500 zl brutto i wymagal dyspozycyjnosci,programu nie posiada, do debaty nie stanie, gotowac nie umie,mama z tata pewnie kibel jeszcze po tym osrolku czyszcza
Zgłoś
Smokw 2025-04-07, 22:47
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-07, 22:52
Zgłoś
Smokw 2025-04-07, 22:52 1
ratford napisał/a:

Mentzen będzie cudownym prezydentem, widzę ile jadu w was ludzie i żal mi was.

Bo mam dość okradania na przeklęte socjale. Klasa średnia jest dymana, aż mnie krew zalewa jak znowu musiałem dopłacać kilkanaście tysięcy dochodowego, a oni ściągają imigrantów na potęgę i nie zbroją mojego państwa.
Zgłoś
outline 2025-04-08, 0:47 1
Zgłoś
Maculata 2025-04-08, 2:14
Zgłoś
killua 2025-04-08, 8:40
Zgłoś
Siriuz 2025-04-08, 10:01
killua napisał/a:

ale trzeba miec trociny w głowie by porównywać szwajcarię, małego kraju leżacą sobie w srodku europy otoczona duzymi krajami z ktorymi sie w miare lubi do 4 najwiekszego kraju w europie, lezacego na skraju wojującego światowego mocarstwa z zapędami do aneksji sąsiadów
nie błyszczałeś w szkole prawda? wydajesz się mieć umysł na poziomie chlopaczków z filimiku. ludzie sie tu smieja myslac ze ci na filmie to jakies skrajnosci wsrod wyborców memcena a to klasyczni przedstawiciele, jak Ty

No zobacz, taki mały kraj po środku Europy przez która przetoczyły się dwie wojny a oni wyszli cało i są znacznie bogatsi niż ten 4 największy kraj w Europie? Jakie to wojujące mocarstwo leży na skraju? Chyba pomyliłeś kraje. Przeżarty mózg masz człowieku.
Zgłoś
Shizol 2025-04-08, 19:36 1
@TwójCzarnyPan: Ciekawi mnie na kogo ty zagłosujesz? Na Rafała: przyklepie wszystko dla niemiec i unii. A Polska będzie landem. Czy na Karola: przyklepie wszystko dla Amerykanów. A to co chce unia i niemcy puści się pod stołem, oczywiście przed kamerami udając że to jest nie do przyjęcia.

Każda z tych dwóch opcji to dalej zero veta dla przymusowej modernizacji mieszkań i domów do poziomów energetycznych pod groźbą ogromnej kary finansowej- patrz belgia. Auta elektryczne. Drogi prąd i zakaz wydobywania węgla. Bo Polska nie może korzystać z złóż my tylko tu mieszkamy. Złoża są jewropy i Ameryki.
Zgłoś
VikLin 2025-04-08, 20:09
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem