W dupie byłeś i gówno widziałeś. Kult Bandery pojawia się na zachodzie Ukrainy, od Ukrainy środkowej na wschód mają na to wyj🤬e
Wołyniak się zwał, robił takie cuda, że jego ludzie nie mogli na to patrzeć
Słabo z edukacją, idź i się dokształć, bo wychodzisz na głupa
edukacja za pewne wyższa niż twoja, co nie zmienia faktu, że argumentu merytorycznego nie ma w tym twoim wysrywie
podaj cokolwiek w temacie....
No ! J🤬 banderę! P🤬leni piraci znów narobili syfu
A i j🤬 górnik!
wiecie co kapuś mi napisał na zarzut że zakapował do admina? - cytuję: "... Nie nazwał bym tego donoszeniem tylko wyrzucaniem śmieci..." Też macie takich na dzielni? Oni też was nie podp🤬lają policji. Oni tylko wyrzucają śmieci LOL. Szmata bez honoru
podpis użytkownika
Jamciwiecie co kapuś mi napisał na zarzut że zakapował do admina? - cytuję: "... Nie nazwał bym tego donoszeniem tylko wyrzucaniem śmieci..." Też macie takich na dzielni? Oni też was nie podp🤬lają policji. Oni tylko wyrzucają śmieci LOL. Szmata bez honoru
Honor okazuje się ludziom a nie bezwartościowym zerom. Nie jesteś w tej materii wyjątkowy. Zużywasz tlen i tyle. Papier toaletowy jest więcej warty.
Nie mogę zrozumieć jak upadlińscy mężczyźni w wieku poborowym mogą sobie chodzić po naszych ulicach jakby nigdy nic.
Też nie lubię ukrów, ale w sumie czemu ktoś miałby umierać za oligarchię? Pod tym względem rozumiem i robiłbym to samo.
Czemu ten śmieć w ryj nie dostał?
Bo p🤬dy stały i nagrywały. Chętne jeszcze mu k🤬sa wymiętolić swoimi rączkami.
Niech jeszcze klękną i obciągną ukrowi.
Zgodnie z dzisiejszą poprawnością polityczną powinni tak zrobić.
Na Banderę większość Ukraińców ma wyj🤬e, a wielu dowiaduje się o nim dopiero od Polaków. To nasi patopatrioci dostali na jego punkcie p🤬lca.
Nie udawaj, że nie znasz waszego bohatera narodowego
W Niemczech na hitlera też mają wyj🤬e, w szkołach nie uczą nawet o okupacji polski czy o innych zbrodniach na ludzkości cywilnej i właśnie dlatego żeby miło zakończyć tą konwersacje c🤬j Ci do gęby ściero
Zgadzam się. Jednak dosłownie % Ukraińców "czci" Bandere. Większość właśnie nie ma żadnej wiedzy albo jest to taka wiedza jak o naszych Żołnieżach Wyklętych. Jedni przeczytali w Wyborczej inni w pseudo patriotycznej broszusze, a prawdy nie zna ani jeden ani drugi. Problem polega na tym, że zbrodniarz jednego kraju często jest bohaterem innego i nie można winić czasem prostych ludzi bez wiedzy i uczonych od dziecka, że nie wiedzą o dokonanym bestialstwie. Dlatego powinno się o tym mówić mówić i jeszcze raz mówić, ale nie piętnować ludzi którzy urodzili się 50 lat później i c🤬ja nie mają o tym pojęcia, a przyjechali do nas bo chcą mieć na lepsze życie. Polacy święci nie byli przez lata historii i daje rękę uciąć, że większość ludzi tego nie wie, bo po prostu nie mówią o tym nigdzie to i skąd to wiedzieć? I Hitler jako przykład, ilu jest w Niemczech neonazistów? Mniej niż w Polsce komunistów to Ci gwarantuje. I nie każdy kraj musi się biczować za zbrodnie Swoim przodków, wystarczy że ich nie popełnia, nie propaguje ani nie wspiera. Dlatego j🤬 prawdzwiwych banderowców na równi z ludźmi, którzy każdego z ukrainy tym banderowcem nazywają i każdego niemca Hitlerowcem.
Nie mogę zrozumieć jak upadlińscy mężczyźni w wieku poborowym mogą sobie chodzić po naszych ulicach jakby nigdy nic.
jak ktoś ma ochotę, to można im tablice rejestracyjne. W Polsce drugich nie dostaną, a do krainy-U , po nowe nie pojadą. I c🤬j im w banderowską rzyć.
[ Dodano: 2024-08-28, 15:15 ]
tablice rejestracyjne ....odkręcić i wyp🤬olić oczywiście.
jak ktoś ma ochotę, to można im tablice rejestracyjne. W Polsce drugich nie dostaną, a do krainy-U , po nowe nie pojadą. I c🤬j im w banderowską rzyć.
tablice rejestracyjne ....odkręcić i wyp🤬olić oczywiście.
Głupiś. Ukrainiec pójdzie do Urzędu Komunikacji i zarejestruje w Polsce. Potrzebuje tylko komplet papierów auta, żadnych tablic. Zresztą, już teraz większość jeździ na polskich.
Ech, jak łatwo wami manipulować, idioci... Ktoś was podpuścił, a wy łykacie, jak pelikany.

Za takie wpisy otrzymuje się tu tego typu nagrodę
Nie zesraj się. Wrócę z kolejnym, o tej samej nazwie i tak bez końca. P🤬l się cebulacka szmato i pocałuj mnie w dupę.
Nie zesraj się. Wrócę z kolejnym, o tej samej nazwie i tak bez końca. P🤬l się cebulacka szmato i pocałuj mnie w dupę.
Synku, o jakiej nazwie piszesz? Nawąchałeś się najwidoczniej za dużo kleju i bredzisz coś od rzeczy. Cebulaki to są ż🤬dki, nawet dobrze pocisnąć nie potrafisz, nawąchany klejem smarkaczu.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Synku, o jakiej nazwie piszesz? Nawąchałeś się najwidoczniej za dużo kleju i bredzisz coś od rzeczy. Cebulaki to są ż🤬dki, nawet dobrze pocisnąć nie potrafisz, nawąchany klejem smarkaczu.
Ahahahaaaa! No cebulak, cebulak pełną gębą:
"Cebulak - obraźliwie o Polaku o zachowaniu zawistnym, zazdrosnym, przesadnie skąpym, często ze skłonnościami do złodziejstwa, chamstwa. Określenie ogólne chama życiowego, drogowego, finansowego. Synonim: burak, sknera, wieśniak. "
Także wyp🤬alaj cebulaku, wracaj ssać swojemu ojcu.