Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To z wielkiej księgi spedalonych gimbusów w krótkich skarpeteczkach?
Ale się zesrałeś, jak małe dziecko. Tu jest Polska nie Bruksela, tu się zboczeń nie popiera.
Zgrywasz wielkiego lewaka i wroga Polski, a jesteś zwykły siusiumajtek, co się odszczeknąć nie potrafi
Tak, tej księgi którą jak widzę znasz na pamięć. Zesrałem się specjalnie dla ciebie, wiem, że lubisz oblizywać obsrane dupy, więc wpadaj pedale, poliżesz co kochasz. Później pozabierasz sobie tablice rejestracyjne Ukraińcom, upośledzona pało.

A wiesz, że on wcale nie potrzebuje ukraińskich? Pójdzie do urzędu i wyrobi sobie polskie. Potrzebuje tylko komplet papierów, zapłaci i załatwione. Narobisz mu tylko trochę kłopotu, nic więcej.
Tego nie przewidziałeś mądralo, co?
Musiałby przejść przegląd

Musiałby przejść przegląd I niepotrzebnie się wtrącasz, bo nie rozmawiałem z tobą, tylko z jakąś dżdżownicą umysłową, a dokładniej, to nie rozmawiam, a robię sobie jaja. Ty też kiedyś nie trzymałeś ciśnienia i łatwo było cię "zagotować", teraz już się wyrobiłeś i trzymasz fason
Prostuję bzdury, które wypisujesz bo akurat wiem coś o tym z doświadczenia. Tzw. przegląd zerowy, czyli przedrejestracyjny robi się bez tablic w Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów (nie w Podstawowej). Tylko trzeba na jakichś dojechać, choćby na pożyczonych. A jak legalnie, to na tymczasowych, które wydaje urząd. A w skrajnym przypadku, choćby na lawecie. Największym wydatkiem może być akcyza, którą płaci się od wartości auta i pojemności silnika. Ale można jej uniknąć w określonych przypadkach. Albo po prostu zapłacić, jeśli auto niewiele warte.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie