Ten c🤬j by miał przestawiony nos a nie bym się pytał czy k🤬a pije..... No ale wiadomo cioty to cioty j🤬 banderę k🤬ę i c🤬la
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:18
TwójCzarnyPan napisał/a:
A wiesz, że on wcale nie potrzebuje ukraińskich? Pójdzie do urzędu i wyrobi sobie polskie. Potrzebuje tylko komplet papierów, zapłaci i załatwione. Narobisz mu tylko trochę kłopotu, nic więcej.
Tego nie przewidziałeś mądralo, co?
Musiałby przejść przegląd
dżonyłojlker napisał/a:
Musiałby przejść przegląd I niepotrzebnie się wtrącasz, bo nie rozmawiałem z tobą, tylko z jakąś dżdżownicą umysłową, a dokładniej, to nie rozmawiam, a robię sobie jaja. Ty też kiedyś nie trzymałeś ciśnienia i łatwo było cię "zagotować", teraz już się wyrobiłeś i trzymasz fason
Prostuję bzdury, które wypisujesz bo akurat wiem coś o tym z doświadczenia. Tzw. przegląd zerowy, czyli przedrejestracyjny robi się bez tablic w Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów (nie w Podstawowej). Tylko trzeba na jakichś dojechać, choćby na pożyczonych. A jak legalnie, to na tymczasowych, które wydaje urząd. A w skrajnym przypadku, choćby na lawecie. Największym wydatkiem może być akcyza, którą płaci się od wartości auta i pojemności silnika. Ale można jej uniknąć w określonych przypadkach. Albo po prostu zapłacić, jeśli auto niewiele warte.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie