👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

widać chemię między nimi
a tak serio to moja babcia się lepiej bije

jak na swoje gabaryty suchoklatesów to nie wypadli źle bo za pewne to ich pierwsze walki
Wszystkie kacapy maja na ryjach widoczne uszkodzenia neurologiczne spowodowane wielopokoleniowym alkoholozmem. Wszędzie pozna te nikczemne rysy podczlowieka
Dwóch Sadoli się wyjaśnia XD .
ps po 2 min wyłączyłem te pedalozy .
ps po 2 min wyłączyłem te pedalozy .
Fajnie tak z fotela się naśmiewać z tych typów czy ze Szpilki (którego osobiście nie lubie), fajnie, fajnie. Fotel ciepły grzeje w dupe bo wysiedziany od polowy dnia, w domu tylko kot ewentualnie rodzice, telewizor gdzieś po cichu gra, jest bezpiecznie... w takich warunkach najlepiej pisać hejty na fighterów (obojętnie jakiego poziomu). Ale prawda taka że 99.,9% hejterów jakby miało wyjść się bić przed publicznością to 20 minut przed walką brązowa woda by leciała z dupy jak kranówa z cygańskiej meliny.

Dobra walka, tylko blondas za szybko wystartował i się wypalił przed końcem.

Zwycięzca słodki jest, z łóżka by go nie wygonił. Za to ten drugi to typowy kacapski ryj.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie