47 milionów? A co wyście chcieli za takie śrubki? Poznański stadion kosztował 800 mln i właśnie trwa 86. wymiana murawy

podpis użytkownika
Znacie art. 197 kodeksu karnego?

O jezu... Dbają po prostu o to, żeby powietrze nie było za suche, a gołębie miały dostęp do świeżej wody!!

tak to już jest w naszym kraju.K🤬a, Polska to kraj, w którym najlepiej wychodzi fuszerka.Gdzie nie spojrzę tam fucha.Ale tak to jest, jak przetarg wygrywa najtańsza firma, która chce o połowę mniej niż reszta, a za dobrą podpisaną umowę, zarząd zgarnia premie.

A czego się spodziewać jeżeli wszystko jest robione na ostatnią chwilę. Dworzec Główny we Wrocławiu też nie gotowy. Za to śmierdzi już jak przed remontem.

Teraz tylko liczyć na to że pogoda dopisze podczas Euro i nie będzie padać, to się obcokrajowcy nie domyślą że sp🤬olili panowie robotę

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Kotli napisał/a:
47 milionów? A co wyście chcieli za takie śrubki? Poznański stadion kosztował 800 mln i właśnie trwa 86. wymiana murawy
![]()
hahaha, słyszałem o tym, dopiero po którejś tam wymianie zawołali specjaliste żeby sprawdził o co chodzi, on tylko wszedł na stadion i stwierdził że nie dach jest na tyle duży że trawa całkowicie jest zasłonięta przed słońcem więc gnije... no ale najpierw należało wydać 531051358130 zł na wymiany murawy w firmie szwagra posła kowalskiego

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-Nie dziwi pana, że wszędzie są przecieki wody?
-Nie zauważyłem, za rzadko jeżdżę.. ale chętnie spojrzę.
-Niech pan zobaczy z tyłu
-No możliwe.. no tak.. no są..
ja p🤬le. w Polsce jak zwykle kompetentni ludzie na odpowiednim stanowisku -.-
Karlo10 napisał/a:
-Nie dziwi pana, że wszędzie są przecieki wody?
Jakim stanowisku?
No dobra... tutaj jest remont, może coś nie wyszło, albo ktoś zapomniał coś dokręcić... A co k🤬a jeśli projektuje sie Stadion Narodowy tak, że po wybudowaniu Straż Pożarna nie chce wydać pozwolenia na użytkowanie bo k🤬a filary nośne są k🤬a rozmieszczone w złych miejscach i coś tam jeszcze... No k🤬a THIS IS Polska!!!

Inna sprawa, że o wiele bardziej zależałoby mi (jestem pewien, że nie tylko mi) na szybkim przemieszczaniu się pociągiem, niż na oglądaniu ładnego dworca. Naprawdę, k🤬a, wolałbym wysiadać w jakiejś ruderze z klimatyzowanego pociągu, który chwilę wcześniej leciał bez problemu 200km/h. Jak wysiadam z rozp🤬olonego zabytku, w którym panuje duchota i który spóźnił się 2 godziny to naprawdę mam wyj🤬e na wygląd dworca.
Inna sprawa: odkąd mam prawko, to pociągami nie jeżdżę prawie wcale, ale zdarzyło mi się z miesiąc temu. Złapałem się na tym, że byłem zdziwiony, iż w kiblu leci woda, jest mydło i papierowe ręczniki. To, co w każdym innym miejscu jest absolutnie podstawowym wyposażeniem, w przypadku pociągu zdawało mi się luksusem
Inna sprawa: odkąd mam prawko, to pociągami nie jeżdżę prawie wcale, ale zdarzyło mi się z miesiąc temu. Złapałem się na tym, że byłem zdziwiony, iż w kiblu leci woda, jest mydło i papierowe ręczniki. To, co w każdym innym miejscu jest absolutnie podstawowym wyposażeniem, w przypadku pociągu zdawało mi się luksusem