👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wszystkie 3 Sebastiany powinny zadbać o sylwetkę jeśli chcą skakać do wagi wyżej. Typ był litościwy bo jednym ciosem ich wszystkich trzech mógł skosić.

Seba to p🤬a. Nie trzeba być geniuszem, żeby nie zauważyć, że misio od początku ustawia się fo ciosu...

podpis użytkownika

Normalna sprawa. Szkoda, że teraz jest tyle kamer, bo potem trzeba kupę siana wydawać na papuę. Mnie to kosztowało tylko 4500zł, bo po starej znajomości, ale dużo nie brakowało, bym miał przerwę w życiorysie.
casimus napisał/a:
Wszystkie 3 Sebastiany powinny zadbać o sylwetkę jeśli chcą skakać do wagi wyżej. Typ był litościwy bo jednym ciosem ich wszystkich trzech mógł skosić.
Tych dwóch to próbowało pieniacza ogarnąć, nie skakali, nie należało im się.
smc napisał/a:
Normalna sprawa. Szkoda, że teraz jest tyle kamer, bo potem trzeba kupę siana wydawać na papuę. Mnie to kosztowało tylko 4500zł, bo po starej znajomości, ale dużo nie brakowało, bym miał przerwę w życiorysie.
4,5k za włożenie ci z powrotem odbytu na miejsce? toż to pół darmo, i nawet jakby ci nie wypadł to szkoda nie brać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie