👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chciałbym zobaczyć zdziwienie ludzi w beemce czy jakims porshe, których na światłach objeżdża stary cinqecento.
dziwne że oba silniki odpala oddzielnie... mógł zsynchronizować jakoś

zajebista zabawka, szacunek dla twórców. jedyne co mnie rozwala to ta kierownica

Kierownicę to chłopaki chyba z Logitecha G27 wykręcili
Proszę o opinię eksperta w dziedzinie synchronizacji skrzyni w tym cieniasie.

Mnie zastanawia jak zsynchronizował 2 skrzynie biegów i 2 sprzęgła do jednego pedału.
Parę lat temu u nas chłopaki też coś podobnego zrobili tylko na bazie VW golfa
youtube.com/watch?v=c0dz9_m7qXQ
Uprzedzam że to jest materiał o golfie, więc pare p🤬deczek gimnazjalno-ateistyczno-prawicowych może mieć ból c🤬ki.
youtube.com/watch?v=c0dz9_m7qXQ
Uprzedzam że to jest materiał o golfie, więc pare p🤬deczek gimnazjalno-ateistyczno-prawicowych może mieć ból c🤬ki.

Co to musi być za rzeźnia cisnąć takim małym szatanem kiedy wszystko dookoła trzęsie się jak szalone i wyje jak by miało się zaraz rozlecieć, a na budziku z 200km/h... Ile bym dał, żeby mieć warunki i umiejętności, aby razem z kumplami budować takie zajebiste wehikuły xD Pozdro
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie