👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wymyslenie dobrego tekstu = skrzynka piwa dla Ciebie i kumpla = 40 złotych
Wydrukowanie napisów = 30 złotych
Odpowiednio duży bilboard = 50 złotych
Przy nakładzie około stówki masz reklame która sama rozprowadza się w internecie = bezcenne.
Wydrukowanie napisów = 30 złotych
Odpowiednio duży bilboard = 50 złotych
Przy nakładzie około stówki masz reklame która sama rozprowadza się w internecie = bezcenne.
nanab napisał/a:
No zajebista reklama z ocenzurowanymi danymi...
Jak już tak koniecznie chcesz zostać zerżnięty to masz tu namiar

Pani w czerwonym na trzeciej fotce wygodnie usadowiła się na haku holowniczym:D

A nikt jeszcze nie zauważył świnki nabitej na hak na ostatnim zdjęciu?

Te głupie pindy z trzeciego zdjęcia to się chyba z jakiejś studniówki urwały.
Ciekawe czy ich rodzice widząc jakie wyrosły z nich ambitne skarby nie zastanawiają się, czy przypadkiem wełniany kondom nie był złym rozwiązaniem, w przypadku ojca wolałbym spuścić się do zlewu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie