Perlo - którego rysunku?
pewnie chodzi Ci o pierwszy - no to zauważ, gdzie ta pani ma dłonie, pod stołem, później ma wypieki na twarzy - wargi sromowe - chyba nie trzeba dokładniej tłumaczyć
pewnie chodzi Ci o pierwszy - no to zauważ, gdzie ta pani ma dłonie, pod stołem, później ma wypieki na twarzy - wargi sromowe - chyba nie trzeba dokładniej tłumaczyć

@silesister
PIWO!
Też miałem problem z ogarnięciem tego ,bo wygląda na otyłego faceta ;]
PIWO!

Też miałem problem z ogarnięciem tego ,bo wygląda na otyłego faceta ;]
Czytałem to na wykładzie z Fizyki - no myślałem że się zleję ze śmiechu!!
Cisza, wykładowca nawija i nagle ja zaczynam wyć gdzieś w środku sali pośród 120 osób!! Patrzyli na mnie jak na Debila!

kmwtw6, łał.. chodzisz na wykłady i to z fizyki
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Taaa, myślałem, że to będą ćwiczenia. Niestety wstałem na 8:00 (środek nocy) to co miałem zrobić? Zostałem

silesiaster napisał/a:
jaki to właściwie odruch?
ja obstawiam "nerwicę natręctw"
przy okazji jakos nie widze zeby owa dama byla na wykladach z fizyki

BueR_MadasS napisał/a:
ja obstawiam "nerwicę natręctw"
![]()
~BueR_MadasS - nie jest toto nn - wiem z autopsji

tak wystrzelilem bo pasowalo mi do opisu
"Czasem człowiek musi wykonać jakiś gest lub czynność. Zdaje sobie sprawę z bezsensowności takiego postępowania, często się go wstydzi, ale nie może się opanować, ponieważ narastający lęk zmusza go do wykonania rytuałów."

"Czasem człowiek musi wykonać jakiś gest lub czynność. Zdaje sobie sprawę z bezsensowności takiego postępowania, często się go wstydzi, ale nie może się opanować, ponieważ narastający lęk zmusza go do wykonania rytuałów."

kmwtw6 jest chyba Niemcem, bo oni piszą rzeczowniki z dużej litery

Saia, u niektorych kobiet ten tik objawia sie r🤬ami rytmicznymi