Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dylemat moralny
BongMan • 2012-10-10, 22:25
Do adwokata przychodzi biedna wdowa prosząc o poradę prawną. Po skończonej wizycie adwokat zażądał 100 zł. Ta drżącymi rękami wyjęła banknot z portfela i podała radcy. Ten jednak po wyjściu kobiety zauważył, że ta pomyliła się dając mu dwa sklejone banknoty stuzłotowe przez przypadek.
I wtedy stanął przed dylematem moralnym... Podzielić się ze wspólnikiem?

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
S................s 2012-10-10, 23:45 1
Jak to kiczowate gowno ma byc "wyswietlone" na glownej, to ja chce zeby moj, rownie bardzo kiczowaty koment zyskal miano najlepszego kiczowatego komentu ever i tez zostal "wyswietlony" na glownej.

Nie pozdrawiam...
Zgłoś
S................n 2012-10-11, 2:43 20
Sataris napisał/a:

Jak to kiczowate gowno ma byc "wyswietlone" na glownej, to ja chce zeby moj, rownie bardzo kiczowaty koment zyskal miano najlepszego kiczowatego komentu ever i tez zostal "wyswietlony" na glownej.

Nie pozdrawiam...

Nie każdy żart ma za zadanie sprawić, byś "opluł monitor" czy "spadł z krzesła". To może być wyjęte jako puenta z anegdoty i jest bardzo trafne w opisaniu moralności adwokatów. Mam nadzieję, że wyświetlisz się na głównej, bardzo ci tego życzę, najlepiej na hardzie, oby to był najmocniejszy film...ever [ ] z najbardziej kiczowatym "komentem"[ever].
Zgłoś
~Bambi~ 2012-10-11, 9:02 1
Szoqn napisał/a:

Nie każdy żart ma za zadanie sprawić, byś "opluł monitor" czy "spadł z krzesła". To może być wyjęte jako puenta z anegdoty i jest bardzo trafne w opisaniu moralności adwokatów. Mam nadzieję, że wyświetlisz się na głównej, bardzo ci tego życzę, najlepiej na hardzie, oby to był najmocniejszy film...ever [ ] z najbardziej kiczowatym "komentem"[ever].

Jakiej moralności adwokatów

podpis użytkownika

Emerytowany saren
Zgłoś
Varisman 2012-10-11, 9:24
Co tu dużo komentowac.. yy DEBILNY KAWAŁ
Zgłoś
ArkaSzatana 2012-10-11, 9:50 1
@Varisman - przyznaj się, po prostu go nie zrozumiałeś.
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2012-10-11, 12:27
Szoqn napisał/a:

(...) i jest bardzo trafne w opisaniu moralności adwokatów. (...)

Jak już ktoś wyżej napisał jakiej moralności?
To tak jakby powiedzieć że Żydzi są uczciwi albo murzyni są równym nam (Białym) i nigdy nie są przestępcami lub że islam to religia prawdziwej i szczerej miłości bez agresji.

Ale wracając do kawału to powiem szczerze jest dobry może nie najwyższych polotów ale nie mam nic przeciwko niemu.

podpis użytkownika

UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Zgłoś
milk_powder 2012-10-11, 16:33
porada prawna za 100 zł?

podpis użytkownika

życie ludzkie jest niczym wiadro wody w basenie przeznaczenia.
Zgłoś
S................s 2012-10-11, 19:13
A jednak wyszlo na moje i komenta na glownej widac fuck off ; D

Moralnosc adwokatow ^^...
Zgłoś
m................7 2012-10-11, 21:12 4
Zgłoś