Tak o tym pisałem jakiś czas temu;
Ciekawi mnie czy koncept przerzucania imigrantów przez Łukaszenkę jest zorganizowany ponieważ:
A: Putin przesuwa wojska w stronę ukrainy
B: Liczy, na układ jak z Erdoganen, że UE będzie mu płacić za trzymanie imigrantów.
C: Przykrywka dla uruchomienia NS2
D: Wszystko powyższe
Czemu tak pesymistycznie..
Może jest po prostu wrazliwy na ludzka krzywdę i chce znaleźć nowy dom tym biednym ludziom.
Może jest po prostu wrazliwy na ludzka krzywdę i chce znaleźć nowy dom tym biednym ludziom.
To niech ich przyjmie u siebie, na Syberii infrastrukturę mają od dziesięcioleci.
Ci biedni ludzie już od dawna są w bezpiecznej Europie na Białorusi, z dala od wojny. Niech sobie układają tam życie, Polska zza zasieków trzyma kciuki i życzy szczęścia
Policja, wojsko, służba więzienna używa gazu pieprzowego, poczytaj sobie o jego działaniu... inteligencie.
A tobie jak brakuje argumentów to się nie wpier....
ale argumentów to mi brak na twoją głupotę
kolejny z🤬b troll,
Albo jesteś upośledzony, albo sympatyzujesz z ruskimi i zabolało. Tak czy inacze oddawaj kompa matce i idź na granice polerować gały
Bardzo proszę, żeby Panowie się nie kompromitowali, i nie używali sformułowania "dziennikarze Gazety Wyborczej". Tam NIE MA dziennikarzy.
A Józef Bąk?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie