Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:19
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Henryk_Sprężyna 2021-11-10, 14:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Jesteśmy zamknięci w labiryncie na trzecim piętrze instytutu badać entomologicznych im. Lorenza
Zgłoś
mygyry 2021-11-10, 14:20 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Juda-Mordechaj 2021-11-10, 14:40
Co to za gejostwo, co to tu robi, jeszcze na harda to wrzućcie pedały.
Zgłoś
sothis 2021-11-10, 14:41
mygyry napisał/a:

Tak o tym pisałem jakiś czas temu;
Ciekawi mnie czy koncept przerzucania imigrantów przez Łukaszenkę jest zorganizowany ponieważ:
A: Putin przesuwa wojska w stronę ukrainy
B: Liczy, na układ jak z Erdoganen, że UE będzie mu płacić za trzymanie imigrantów.
C: Przykrywka dla uruchomienia NS2
D: Wszystko powyższe

Czemu tak pesymistycznie..
Może jest po prostu wrazliwy na ludzka krzywdę i chce znaleźć nowy dom tym biednym ludziom.
Zgłoś
Strielok1 2021-11-10, 18:01 3
sothis napisał/a:

Może jest po prostu wrazliwy na ludzka krzywdę i chce znaleźć nowy dom tym biednym ludziom.

To niech ich przyjmie u siebie, na Syberii infrastrukturę mają od dziesięcioleci.
Zgłoś
Rozjebie 2021-11-10, 19:12 2
sothis napisał/a:

Ci biedni ludzie już od dawna są w bezpiecznej Europie na Białorusi, z dala od wojny. Niech sobie układają tam życie, Polska zza zasieków trzyma kciuki i życzy szczęścia
Zgłoś
notak 2021-11-10, 20:11 2
Zgłoś
djpyza 2021-11-10, 21:01 1
RobsoN napisał/a:

Policja, wojsko, służba więzienna używa gazu pieprzowego, poczytaj sobie o jego działaniu... inteligencie.
A tobie jak brakuje argumentów to się nie wpier....

ale argumentów to mi brak na twoją głupotę tyle ci mam do powiedzenia jak tobie dym do oczu działa na złagodzenie gazu pieprzowego oczu to jak nie mam więcej pytań !!!! sam się tumanie pogrążyłeś ! a i twój wiek w profilu 47 lat yyyyyhhhhhyyyyyy !
Zgłoś
konto usunięte 2021-11-10, 21:48
djpyza napisał/a:

ale argumentów to mi brak na twoją głupotę tyle ci mam do powiedzenia jak tobie dym do oczu działa na złagodzenie gazu pieprzowego oczu to jak nie mam więcej pytań !!!! sam się tumanie pogrążyłeś ! a i twój wiek w profilu 47 lat yyyyyhhhhhyyyyyy !

Weź ty się zacznij leczyć pajacu, ten syf w mózgu to masz od urodzenia czy z wiekiem tak ci się stało. Gówno sobą reprezentujesz, gówno masz w głowie, ale do komentowania się rwiesz. Wiedza nie boli, ale tobie już nie pomoże.
Zgłoś
krzychu186 2021-11-10, 21:51 1
Wycieczka po Białorusi się udała a teraz wracamy do domu!!
Zgłoś
Rozjebie 2021-11-10, 22:42
notak napisał/a:

kolejny z🤬b troll,

Albo jesteś upośledzony, albo sympatyzujesz z ruskimi i zabolało. Tak czy inacze oddawaj kompa matce i idź na granice polerować gały
Zgłoś
konto usunięte 2021-11-10, 22:52 3
Bardzo proszę, żeby Panowie się nie kompromitowali, i nie używali sformułowania "dziennikarze Gazety Wyborczej". Tam NIE MA dziennikarzy.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2021-11-10, 23:23
Caramon napisał/a:

Bardzo proszę, żeby Panowie się nie kompromitowali, i nie używali sformułowania "dziennikarze Gazety Wyborczej". Tam NIE MA dziennikarzy.

A Józef Bąk?

podpis użytkownika

Jesteśmy zamknięci w labiryncie na trzecim piętrze instytutu badać entomologicznych im. Lorenza
Zgłoś
djpyza 2021-11-11, 12:21
RobsoN napisał/a:

Weź ty się zacznij leczyć pajacu, ten syf w mózgu to masz od urodzenia czy z wiekiem tak ci się stało. Gówno sobą reprezentujesz, gówno masz w głowie, ale do komentowania się rwiesz. Wiedza nie boli, ale tobie już nie pomoże.

zostałeś zaorany mały pecie tyle w temacie zostałeś zaorany retorycznie i na kolana jak do mnie mówisz klękaj przed panem!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem