📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
N0llan napisał/a:
Ten też będzie udzielał wywiadu?
nie, temu to postawią pomnik "niechcianego uchodźcy"...
Halman napisał/a:
nie, temu to postawią pomnik "niechcianego uchodźcy"...
Chyba na Białorusi

Spokojnie dziennikarze wyborczej, wp i Onetu od razu rzucili się na pomoc prawdzie i stwierdzili, że imigranci robili to po to żeby zneutralizować gaz łzawiący, później, że to w ogóle sytuacja z Grecji a następnie usuwali wpisy. Wolne media!

Podejrzewam że faktycznie są debilami i myślą ze dym z papierosa pomaga na potraktowanie gazem
pazuzu napisał/a:
Podejrzewam że faktycznie są debilami i myślą ze dym z papierosa pomaga na potraktowanie gazem
Straszliwie podejrzliwy jesteś

Według mnie zdroworozsądkowe podejście brzmi - dymem w oczy przygotowuje się ludzi do "zapłakanych" wywiadów. Czy w tym przypadku taki był cel, czy akurat goście wymyślili ze jak jeszcze mocniej podrażnią oczy to jeszcze mocniej będą łzawić i szybciej wymyje kapsaicynę? Może.
Dla mnie bardziej prawdopodobne jest to pierwsze.
Dostał gazem i w dymem wywołują łzy, ale z🤬by już mają swoje teorie spiskowe o wywiadach.
podpis użytkownika
Jesteśmy zamknięci w labiryncie na trzecim piętrze instytutu badać entomologicznych im. Lorenza

pazuzu napisał/a:
Podejrzewam, że sam jesteś debil. Nie mają czystej wody do przepłukania oczu, więc dymem wywołują łzy. Czego tu nie rozumiesz!
RobsoN napisał/a:
Podejrzewam, że sam jesteś debil. Nie mają czystej wody do przepłukania oczu, więc dymem wywołują łzy. Czego tu nie rozumiesz!
ale ty jesteś idiota gorszego debila to tu nie widziałem .masakra piszesz jak upośledzone 10 letnie dziecko !!
RobsoN napisał/a:
A gaz łzawiący wywołuje co? Sraczkę czy homoseksualizm?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie