I powiedzcie, że kolarze to nie pedały
Jedzie jeden za drugim z kamerą wpatrzoną w dupę kolegi

Bardzo c🤬je Wam dobrze. K🤬a ciepło się zrobiło i powyłaziły j🤬e karaluchy w jajcogniotach. 😈
Shaolin_Majster napisał/a:
Bardzo c🤬je Wam dobrze. K🤬a ciepło się zrobiło i powyłaziły j🤬e karaluchy w jajcogniotach. 😈
Ale na rowerze fajnie jest sobie pojeździć, ale nie po ulicach tylko w lesie
Cezzar napisał/a:
Ale na rowerze fajnie jest sobie pojeździć, ale nie po ulicach tylko w lesie
Zgadzam się. Albo po velostradach, albo k🤬a jak już ktoś ma ekop🤬lnięcie i lubi wpaść do roboty rano zaj🤬y jak świnia po Wielkiej Pardubickiej, to niech jedzie k🤬a i żre te spaliny, ale PO ŚCIEŻCE ROWEROWEJ, k🤬a jego mać.... 😈
[ Dodano 2025-04-17, 20:19 ]
JoSeed napisał/a:
Ciekawe, z jaką prędkością taki rowerzysta popyla... 🤔
Z za małą, żeby była 100% pewność skuteczności selekcji naturalnej. 🤷🏻♂️ 😁
Na rowerze nie jeździłem w c🤬j długo ale z tego co pamiętam to fajnie się jedzie w luźnych spodenkach i koszulce, wygodna i przewiew. Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego teraz pedalarze pop🤬lają w tych obcisłych lateksach? Przecież to musi być w c🤬j niewygodne
corpo_kills_me napisał/a:
Mistrzowie prostej?
To określenie pasuje do osób które umieją tylko jeździć po prostej a w pierwszym lepszym zakręcie się rozp🤬alają. Te skośne dobrze pomykają w zakrętach (oprócz ostatniego).
Jasiek93 napisał/a:
Na rowerze nie jeździłem w c🤬j długo ale z tego co pamiętam to fajnie się jedzie w luźnych spodenkach i koszulce, wygodna i przewiew. Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego teraz pedalarze pop🤬lają w tych obcisłych lateksach? Przecież to musi być w c🤬j niewygodne
Z tego samego powodu, z którego pedały chodzą w rurkach czy innych jajozgniotach. To manifestacja ich orientacji.
Love_is_Love napisał/a:
jakie wpatrzone. Oni jadą tak kilometrami, wciskając nos w tyłek kolegi.
Haha, dobrze c🤬jowi
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Love_is_Love napisał/a:
nie mierz wszystkich swoja miara :p