👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

QbaSz1 napisał/a:
Myslisz, że koleś wybierze się na polskie ulice?Moim zdaniem, zanim zdąży cokolwiek zrobić to mu tą kosę ukradną
Z tego co się orientuje, to gość właśnie pochodzi z polskich ulic.
krasnal_hałabała napisał/a:
,chociaż właściwie to życie najlepiej ratują szybkie nogi, mocne serce i płuca oraz umiejętność pokonywania przeszkód,(...)
Widzę że dwie z czterech zasad krav magi są Ci znane:
zasad samoobrony Krav Maga:
1. Unikaj niebezpiecznych miejsc i sytuacji.
2. Gdy znajdziesz się w niebezpiecznym miejscu lub sytuacji jak najszybciej się oddal.
Ps. Dzięki tej technice mój kumpel ( pływanie sportowe i karate) "pokonał" 3 dresów

Oo widzę że Wing Chun dalej na propsie
A co do ultrasów Krav Magi - jako goje macie mocno osłabioną wersję Krav.

A co do ultrasów Krav Magi - jako goje macie mocno osłabioną wersję Krav.
Ale że nikt jeszcze Jimma Carreya nie wrzucił?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie