👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebista umiejętność chłop pół życia uczy się jak szybko wymachiwać nożem i może to teraz wykorzystać np. zajebiście szybko pokroić cebulę.
Mistrzowie Sztuk Walki czy to wręcz czy to bronią, u których na treningach nie ćwiczy się z oporującym przeciwnikiem to marni mistrzowie którzy niszczą własną sztukę walki ponieważ ich uczniowie są nieskuteczni w boju. Jak powiedział pewien Mistrz Karate Shotokan który prowadzi pogadanki o sztukach walki na YT "Dzisiejsi trenerzy sztuk walki są marni a dzisiejsi adepci sztuk walki nic nie wynoszą z treningów", trudno dzisiaj znaleźć dobrego trenera który naprawdę nauczy czegoś co może uratować życie, chociaż właściwie to życie najlepiej ratują szybkie nogi, mocne serce i płuca oraz umiejętność pokonywania przeszkód, ewentualnie perswazja i umiejętność manipulacji ale to już hardcore.

krasnal_hałabała napisał/a:
to życie najlepiej ratują szybkie nogi, mocne serce i płuca oraz umiejętność pokonywania przeszkód, ewentualnie perswazja i umiejętność manipulacji ale to już hardcore.
Albo pistolet. Do obsługi którego wystarczy około 40 godzin nauki.
Miles87 napisał/a:
Zajebista umiejętność chłop pół życia uczy się jak szybko wymachiwać nożem i może to teraz wykorzystać np. zajebiście szybko pokroić cebulę.
Myslisz, że koleś wybierze się na polskie ulice?Moim zdaniem, zanim zdąży cokolwiek zrobić to mu tą kosę ukradną
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie