👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krzyks napisał/a:
... teraz może z siebie zrobić idiotę
![]()
skoro ma już papierek, to teraz pójdzie do pracy gdzie co któryś dzień ktoś będzie z niego idiotę próbował robić... niech się chłopak przyzwyczaja...
a ja niedługo będę odbierać taki papierek to może zrobię tak samo a może nawet lepiej

@Dziku11 Fajne wspomnienia nie równa się odp🤬lanie przy każdej okazji. Są sytuacje, w których nie nak🤬ia się fikołków jak małpa

Typ wziął dyplom a nie ogarnął że szata stanowi opór dla powietrza i nie uda mu się backflip tak samo jak w dresie i adidaskach... Smutny debil
Już setki razy się pojawiało w kompilacjach i kto wie czy nie w formie osobnego filmu..
NafazowanyKoleś z tego wynika że studiował jakąś psycho czy inną gównologię.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie