Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dyskoteka na stoku
KlinikaAbsurdu • 2025-02-04, 19:47
To breakdance czy gangnam style?

podpis użytkownika

XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ
Zmieniono 1 razy Zgłoś
JoSeed 2025-02-05, 4:01
Adiczek napisał/a:

A od czego mu to? Od tego podcięcia? Tyle kołder na sobie? Wytłumaczy mi ktoś?

Kołdry może i miał, tylko głowa goła
Facet doznał urazu, stąd napad drgawek. Ale musiał mocno uderzyć, bo wszak na śnieg upadł...
Zgłoś
DEADmanPL 2025-02-05, 10:37 4
Adenoid_Hynkel napisał/a:

Ja mam znajome małżeństwo lekarzy, często latają na wakacje. Przed każdym wylotem i w trakcie piją alko specjalnie po to żeby nie musieć pomagać w takiej sytuacji.
Takiej szybko bym sam pomógł.

C🤬ja zostało z tej przysięgi Hipokratesa i chęci niesienia pomocy ludziom wśród lekarzy. Na studiach się spotykałem chwile z "przyszłą Panią lekarz" no i jej znajomymi ze studiów. Banda debili i socjopatów... ani krzty wrodzonej empatii, w zawodzie swoim czekali tylko na hajs i prestiż. Także mam nadzieję, że jak twoi znajomi będą potrzebowali pomocy, to też ktoś będzie wolał sączyć drineczka.
Zgłoś
gumofilec 2025-02-05, 11:32
To nie jest przypadkiem ten wypadek? wiadomosci.wp.pl/dramatyczny-wypadek-polaka-na-wloskim-stoku-apel-matk...

Według artykułu sprawca uciekł z miejsca zdarzenia i jest poszukiwany. Poszkodowany to polak.
Zgłoś
tomnbb 2025-02-05, 17:58
Polnischefuhrer napisał/a:

Kurła mógł kask nosić, a tak drugi Schumacher z niego będzie

Schumacher jechał w kasku...
Zgłoś
BazantSzary 2025-02-05, 18:31
Polnischefuhrer napisał/a:

Kurła mógł kask nosić, a tak drugi Schumacher z niego będzie

Ja po pierwszym sezonie jak zacząłem jeździć, zamówiłem sobie kask, właśnie z powodu debili na stoku, chociaż mojego kolegę pomimo kasku jakiś debil całego połamał nawet miednicę.
Zgłoś
Czachulek 2025-02-06, 0:58
Na stoku zwykle żałuję, że nie mam oczu w dupie, tylko co jakiś czas się oglądam przez ramię na wypadek takich debili.
Zgłoś
CanesVenatici 2025-02-06, 16:47
Rangraf napisał/a:

A to nie jest ten poszkodowany Polak , którego Polak powali i sp🤬olił?

Trwają poszukiwania narciarza, który na stoku we Włoszech wjechał w 27-letniego Polaka i uciekł z miejsca zdarzenia. Stan poszkodowanego określa się jako bardzo ciężki. Z najnowszych informacji wynika, że sprawcą również może być Polak Poszkodowany to instruktor snowboardu z Polski, który w chwili wypadku szkolił grupę licealistów. Poszkodowanemu kursanci udzielili pierwszej pomocy, a po 30 minutach na miejscu pojawił się śmigłowiec ratunkowy Instruktor doznał poważnych obrażeń głowy i klatki piersiowej. Jest w bardzo ciężkim stanie, a lekarze utrzymują go w stanie śpiączki farmakologiczne "Poszukiwany jest mężczyzna około 60 lat, siwe włosy oraz wydatne wąsy. Ubrany w czerwoną kurtkę, czarne spodnie, ciemny kask, narty z czerwonymi elementami" odpowiedzialny za wypadek, towarzyszyły dwie kobiety w różnym wieku. Jedna z nich mogła mieć na sobie niebieską kurtkę relacje świadków, którzy utrzymują, że słyszeli jak wyżej opisane osoby rozmawiały ze sobą po polsku
Zgłoś
shoggoth 2025-02-09, 14:37
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Nie ludzie... tak jak piszesz to robią tylko frajerskie k🤬y, bojące się własnego cienia.

Powiedz mi na jakiej podstawie mam się tobą przejmować, jeśli na moich oczach uległeś wypadkowi?
Od tego są odpowiednie służby. Mnie osobiście koło wora lata czy przeżyjesz i będziesz warzywem czy odwalisz kitę. Zbyt wysoko cenię swój czas aby bawić się w udzielanie pomocy ofiarom wypadków, kiedy są nimi obcy mi ludzie.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-09, 14:44
shoggoth napisał/a:

Powiedz mi na jakiej podstawie mam się tobą przejmować, jeśli na moich oczach uległeś wypadkowi?
Od tego są odpowiednie służby. Mnie osobiście koło wora lata czy przeżyjesz i będziesz warzywem czy odwalisz kitę. Zbyt wysoko cenię swój czas aby bawić się w udzielanie pomocy ofiarom wypadków, kiedy są nimi obcy mi ludzie.

Tzw. człowieczeństwo to raz. A dwa jak go nie masz to za nieudzielenie pomocy ofierze wypadku, w Polsce jeszt za to paragraf i prokurator się toba zainteresuje.
Zgłoś
shoggoth 2025-02-10, 4:41
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Tzw. człowieczeństwo to raz. A dwa jak go nie masz to za nieudzielenie pomocy ofierze wypadku, w Polsce jeszt za to paragraf i prokurator się toba zainteresuje.

Co do paragrafów to jest z tym tak samo jak z tymi zakazami jazdy samochodami. Może i paragrafy są ale nic poza tym. Są nieegzekwowalne. Co do człowieczeństwa to mnie rozbawiłeś. Sam oczekujesz, że okazałbym ci coś na co nie mam co liczyć z twojej strony? To się hipokryzja nazywa.
Zgłoś