📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

wytanczy sie i przestanie. A tak na serio to ktos moglby zrobic sztuczne oddychanie zamiast nagrywac. A tak na serio to mozna poprostu sprobowac wybadac w jakim jest stanie, zadzwonic koniecznie po pomoc, zabezpieczyc go przed innymi zjezdzajacymi, moze sprowadzic go jakos w kierunku omocy itp...
goslaw3 napisał/a:
wytanczy sie i przestanie. A tak na serio to ktos moglby zrobic sztuczne oddychanie zamiast nagrywac. A tak na serio to mozna poprostu sprobowac wybadac w jakim jest stanie, zadzwonic koniecznie po pomoc, zabezpieczyc go przed innymi zjezdzajacymi, moze sprowadzic go jakos w kierunku omocy itp...
Nie przesadzaj. Są jakieś priorytety.
Najpierw analiza filmowa.
A od czego mu to? Od tego podcięcia? Tyle kołder na sobie? Wytłumaczy mi ktoś?
Kurła mógł kask nosić, a tak drugi Schumacher z niego będzie
KlinikaAbsurdu napisał/a:
To breakdance czy gangnam style?
Jak dla mnie to raczej Veggistyle
goslaw3 napisał/a:
Pionizację mogliby chociaż zastosować.
Pomaganie innym to nie w ich stylu... popatrzy się i pojedzie dalej.
Ja mam znajome małżeństwo lekarzy, często latają na wakacje. Przed każdym wylotem i w trakcie piją alko specjalnie po to żeby nie musieć pomagać w takiej sytuacji.
Takiej szybko bym sam pomógł.

Takiej szybko bym sam pomógł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie