Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- jedynym wyjątkiem jest pani Halinka, która kocha tego sk🤬ysynka ''
Tak mi się te menelskie zabawy skojarzyły co do picia wódy przy tym pierwszym filmiku.... Kto pamięta z czego to cytat ?

Piwo za materiał własny i namówienie mamy do udziału!
Tam chyba szybciej starzeją im się gęby od chlania ruskiego denaturatu.
Gdyby tak wszystkich majorów suchodolskich zlikwidować, to Polska ruszyłaby z kopyta
Taaak, chyba żeby nasrać Ci do gęby, jak myślisz że takie majory wodzą ten kraj ku upadkowi. Chyba biało niebieskie majory spod gwiazdy D...
,, - Gdy smok Hilary wyjebie drinka to się każdemu cofa ślinka
- jedynym wyjątkiem jest pani Halinka, która kocha tego sk🤬ysynka ''
Tak mi się te menelskie zabawy skojarzyły co do picia wódy przy tym pierwszym filmiku.... Kto pamięta z czego to cytat ?
Nagły atak spawacza "smok hilary wielki c🤬j robi wkoło tylko gnój"
Nagły atak spawacza "smok hilary wielki c🤬j robi wkoło tylko gnój"
Zgadza się, wygrałeś ! talon !
,, - Gdy smok Hilary wyjebie drinka to się każdemu cofa ślinka
- jedynym wyjątkiem jest pani Halinka, która kocha tego sk🤬ysynka '' ?
Co za poj🤬y, prymitywny i kretyński tekst.
Wśród moich kumpli też niektórzy jarali się tą kapelą, ale to byli najgłupsi z kolegów.
Zgadza się, wygrałeś ! talon !
Elegancko ! Nigdy w życiu nic nie wygrałem a tu aż taka nagroda. Dzieeeki
Co za poj🤬y, prymitywny i kretyński tekst.
Wśród moich kumpli też niektórzy jarali się tą kapelą, ale to byli najgłupsi z kolegów.
r🤬am twój cukier !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie